nagyon unalmas már ez a kombínózás! minde este a híradóban kombíno kombino kombino :S
"Jó vétel volt." :D az bezony :) egyáltalán milyen gyártmány ez..? mert nagyon ócska..
én jól nyomom a matekot (csak mondom) :))
Sziasztok!
hát néha behal,de még így is sokkal forgalmasabb jópár forumnál :)
nem pesti vagyok.. szolnokon meg nem terveznek semmiféle metrót. szóval ez a téma nem különösebben érdekel... járjanak biciklivel...
Jó a random! Ezt még nem is láttam... :D
"Ismét meghibásodott egy Combino"
Ennek még van hírértéke? Jó vétel volt. Csak így tovább. Az még kevés lenne a jóból, hogy a 4-es metró miatt feltúrnak mindent... :S
meghalt a fórum....:(
azért jó reggel(i)t!
szerintem ez ma az 5. és egyben az utolsó hozzászólás... 5 egy nap aatt.. ilyen sem volt már rég... na jóéjt!!!
teláltam egy érdekes gyereket myVIPen.. és egy kicsit kiegészítettem a lementett cuccot...:D
sziasztok! nincs nagy forgalom...
Nekem is jó töritanáraim voltak :) A mostani meg kész... az anyagot is úgy adja le hogy végig röhögjük az egészet:) nagyon jófej, szeretem ha egy tanárnak van humora.
Jó éjt mindenkinek aki aludni ment!
Brühühü... :( Itthagytok. :( :P :)
Jó éjt!
A matematika a műszaki tudományok miatt fontos. Képzeld csak el, milyen hidakat terveznének az építőmérnökök, ha nem tanultak volna matekot, statikát... :)
Szia, aludj jól! :)
Én is lelépek, mert holnap újra dolgos munkanap lesz... :S
Sziasztok! További jó dumálást! Aloha. :)
Igen, ez nagyon függ a tanártól. Nekem mindig jó töritanáraim voltak, lehet, hogy ezért szeretem ennyire. :)