nem.. csak oylan hülye képe van annak..:D olyan büszke öntelt értewd.. majd megkeresem a neten és belinkelem
biztos szerencsések akik ráérnek ilyesmivel tökölődni. általában én mint sportnélküli ember ha megmozdulok akkor azt valamilyen céllal vagyok kénytelen csinálni és olyankor nemigen jut idő vacakolni. persze biztos megvan ennek is a böjtje, de hát mit tegyünk, semmi sem lehet tökéletes
Azt nem reklámozza. Úgyis látszik elég jól...
futás komoly mozgás?:o:D én 50 kilóval szoktam beemlegítani.. nyomok 3mat-bemelegítettem.. utána nyomok 10et ekor nyomtam és nyomok 2t ezzel levezettem.. és így egybe 15.. így jó?:D
Szegény agyra nem nagyon gyúrhatott mégis izomagyú lett... :D
vannak bizonyos dolgok amiket kedvetlenül nem lehet csinálni. még szerencse, hogy ezen dolgok egy részéhez mindig van kedvem;)
:DDD juvvanna..:D ő szabályokban él.. ez egy hülye
Bemelegítés? Komolyabb mozgás előtt azért nem árt. (pl. futás stb.)
Aki többet emelget, az hamarabb kap sérvet, vagy aranyeret. :)
erre msnen az öntelt smileyt szoktam rakni.. nállam :G=öntelt smile
:G
és arról nem, hogy mekkora pechetek, hogy egy ilyen balfék dolgozik mellettetek?
:DD Azt látom, hogy vállalkozó kedvben legalább nincs hiány...
Tudod a düh sok erőt tud adni... felidegesített minket nőket a szövegelésével, úgyhogy megoldottuk a dolgot mire visszaért. :D
Aztán arról tartott előadást, hogy mennyire szerencsénk van, hogy nem kaptunk sérvet... :S
nekem nagy tömeg sokerővel..:P amuyg abban igazatok van h szálkásítani is kell h megjöjjön az erő.. mer a karom má nesokkal vékonyabb mint apámé és azér van különbség az erőnk közt.. de majd kialakul
az nekem is megfelel. mikor kezdjük? egy világot benépesíteni hosszadalmas dolog;)
Minden pasira kell némi izom. Ha ésszel csinálod, akkor ügyes vagy. :)
hmm, valahogy sosem értettem a sportemberek bemelegítés/lesérülés mániáját. most vagy meg tudom emelni amit akarok, vagy nem. az ember azt gondolná, hogy aki többet emelget, az hamarabb el tudja dönteni az ilyesmit
jólvan.. e mondom.. én nem járok kondiba.. csak itthon hobbiszerűen meg tesiken.. meg a vizisí erősít még..:P