jajj tegnap.. be kellett volna melegíteni.. egy széken álltam 20 kio volt a sulyzo épp mer öcsém nyomott..D: nah és felállok a székra ottvana 20 kiló a kezembe na mondom neki hogy kapaszkodj bele majd én felhúzlak.. és 53 kilót bemelegítés nélkül melhez.. azért meghuzodik
még jó, hogy ilyenkor erre is járhatok:)
hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem szeretnék egy kevésbé kerek testalkatot, de hogy az legyen az életcélom, az szinte kizárt:)
ne is mondd.. áltiban télen a tesitanárnak mániája volt a lépcsőztetés.. 2emeletes suli... olyan 7 méter magas termekkel.. szal olyan 15 méter.. és 20szor fel husszor le..:S:D
Ezt mondom én is. Komolyabb mozgásról beszéltem, ugye? :)
Az biztos, hogy jó sport. Pláne ha akkor jut eszembe, hogy mit felejtettem el megvenni amikor kinyitom a lakásajtót... :D És ezt még elbliccelni sem tudom... mert akkor ülhetnék a lépcsőn hajnalig...
hát. nekem a súlyzóm összesen 4szer 4000 plusz 2szer 2300 meg 6000 ft értékű.. azért pár konditeremjegyet vehetnék belőle..:D
Ilyenkor azért jobb. Nem olyan unalmas. :)
:DD Az irigység... :) Egy idő után meg annyi esze sem marad, hogy felfogja, mi lett belőle... De addigra izompacsirta lesz, és minden örömét a nagy izma jelenti.
amire te gondolsz, annak nincs;)
de én egyéb olyan tevékenységről beszélek amihez kedv is kell.
hát.. sose gondoltam rá hogy bemeelgítsek reggel indulás előtt hogy hátha futnom kell..:P versenyen meg tesin persze hogy be lkell... de hétköznapokban feleslagas
hát igen, ez igaz. ráadásul a lépcsőzés kifejezetten jó sport:)
A bemelegítés meghúzódás ellen és izomláz esetén igen hatásos dolog. Nincs mindig szükség rá, azért nem hiányolod annyira. Ha meghúzódik a derekad, úgyis érzed, hogy az olyan tevékenységhez nem árt. :)
Miért van annak rossz része is? ;)
Ebben az a vicces, hogy egyszer én is elhatároztam, hogy eljárok majd egy konditerembe rendszeresen a sport kedvéért. Aztán rájöttem, hogy amíg a bevásárló szatyrokkal felérek a negyedikre, meg amíg rendszeresen futok a busz után azzal sokkal többet sportolok és edzek, mintha fizetnék is érte, még akkor is ha ezt nem nevezik kifejezetten sportnak. :)
Nekem jó. :) Nézd csak meg a futókat, hogy bemelegítenek, mielőtt indulnak. De én a bemelegítéssel együtt a futást is kihagyom. Kivéve, ha buszhoz megyek. :)
a melót lehet kedvetlenül csinálni. én mindig úgy csinálom:)
lehet, hogy fel sem tűnik neki. mikor a tükörbe néz, csak azt látja, mennyit nőtt a karja. igazából senkitől nem lehet elvárni, hogy ilyenkor a fejét is lékelje meg, hogy az agya is követte-e a növekedést:)
.... most rosszmájú és irigy voltam:)