hát ez az.. élvezetesebb elmenni korizni.. hudejo lenne már az is.. csak a kori miatt várom a telet..:-)
de nem a gerinc.. hanem itt a lapockám alatt vmi
Aha voltam vagy háromszor... volt ott egy hivatásos tréner akinek az lett volna a dolga, hogy segítsen beállítani a gépeket, meg ha kéri az ember összeállít egy mozgássort a személyreszabott edzéshez.
Odavitt egy szobabiciklihez, azt mondta, hogy tekerjem egy ideig, mondtam neki, hogy OK, de én bringával érkeztem a teremhez is, akkor is? Azt mondta, hogy igen és beállította 25 percre a bringa óráját... Amikor végeztem megnézte az elégetett kalóriát és közölte, hogy nagyon jó, most elégettem egy túrórudinyit... :S Na ekkor ment el a kedvem az egésztől... Nem sokat ért és borzasztó uncsi volt ott tekerni egy helyben... :S :)
Az ilyeneknek a gerinc sem örül. De a sérv miatt is jobb nem szórakozni ilyenekkel. Jobb megelőzni, mint együtt élni vele. :S
asszem érzékeny búcsút veszek és hazamegyek kialszom magam.........miután drága jó anyámnak beállítottam az udvari lámpáit.
legyetek rosszak. gúdnájt
Ja, hát kérem... :) Sajnos mozogni is kell érte, a "szeretnék" kevés. :) Én még a megelőzésnél tartok. :)
Életcélnak tényleg nagyon gáz, hogy "hú, majd milyen jó izmos leszek!?" :)
van néhány okos is..:P:d persz a 95% az hülye
Á annyit úgysem tudnék nyugton ülni a szomszédasszonyoktól, hogy ez megtörténjen. :S :)
A konditerem pedig nagyon ász dolog. :) :D Csupa okos ember osztja az észt egymásnak. Kár, hogy a látókörük nem olyan széles, mint a válluk.
Szerencsére nem jársz tilosban... ;)
ez a fajta mozgás főleg nőknek előnyös. persze nem árt neked sem, csak nem olyan látványos:)
Kénytelen vagy. :) Ciki lenne belehalni. :D