szerintem mástól sem kapnál különb ellátást. már ugye ha megállnának, de nem teszik
Egyszerűbb lenne elmennem ha tudom, hogy te is elmész :)
Nem, én nem vállaltam a ´bábú´ szerepét. Bezzeg ez a mangalica rögtön elsőként önként jelentkezett... :S
Hát jobb volt, hogy nem ettem, bár az oktató végig kekszet régcsált (nem volt ideje ebédelni) a legvéresebb témáknál is... Hát vannak ilyen emberek. :)
hát még azért ki merek tölteni egy tesztet ha nagyon muszáj:)
Tiszta fáradt vagyok:((
Lassan megyek én is, de ez a függőség...
Levédetem a Vicclap tapaszt:)
De sok emberrel ellentétben csak a 100 közelébe, és nem a negatív tartományba. ;)
Hát a végén szép csendben a fülébe suttogtam, hogy jobban tenné ha átfordulna végre... :)
Mindenestre elnézve a többieket remélem, hogy soha egyik sem fog ott találni engem az út szélén egy baleset után... :S
ha igen, akkor tuti nem ambuláns gyakorlatokhoz:)
Vagyok a francokat... Ha foci van, akkor annak raknak be. :D
elképzelhető:) mindenesetre annak ellenére, hogy telibe kaptam, még a fülem hegye is zsibbadt. szerintem kapásból zuhant vagy 20-at az iq-m:)
Elég messze volt sajnos ahhoz, hogy hallja :) De én is elképzeltem, tényleg jól állna neki :))
Nem bírom kikapcsolni a gépet, ez súlyos függőség :(
Jajj szegénykém:))
Egyet füttyentessz és Kuki már ott is terem:)
El tudom képzelni kapuskesztyűben, melegítőben meg baseball sapkában:D
Nagyon aranyos lenne:)
Én is kapus vagyok, mert nem sok közöm van a labdához... Ha nem esek át rajta, az már fél siker. :)
igen, bennem is felötlött a kép, amint egy törékeny női lény úgy rugdossa arrébb a nagydarab tehetetlen testet:)
Lehet, hogy ezért vagyunk mind itt a Vicclapon? :D
Ó, szegényke! :( Akkor szerencséd volt, hogy nem ebédeltél, vagy sejtettél valamit... ;)
És Téged is lefektettek? ;)