Hát volt ott egy csaj miniszoknyában és kivágott blúzban érdekes módon a fiúk többsége őt akarta be(le)kötözni és stabilan oldalra (le)fektetni... ;)
Megyek én is...(Kettesben hagylak titeket) ;)
Aztán úgy 1-2 körül jön majd Shrek cica, meg Samy:))
Nem volt valami IQ bajnok, úgyhogy végig suttogtam neki, hogy mit csináljon, akkor ment valamennyire. Szépen megfogtam egy kicsit aztán mondtam, hogy jöjjön a lábán, mert én aztán nem cibálom..
Én nem tapinék le senkit sem:)
3 variációt van még...
Az övemmel úgy elszorítom, hogy tuti nem lesz erekciója, annyi vért nem fog kapni:)
A másik az, hogy belelépek...
A harmadik, meg hogy ráállok a mocival:)
:D Különösen, ha Pajeroval van, vagy valami hasonló kisebb méretű járgánnyal. És elég üveges szemekkel néz. ;)
:) Megvolt az esti meló. ;)
Jó éjt! Szia!
Pedig nem mindegy. Megnéztem ez a Reutek, a Heimlich az a fulladásos betegeknél van. Azért nem mindegy, hogy Te fojtod-e meg, miközben a kocsiból próbálod kihúzni... :)
:DDD Ezt el is hiszem. :D
A mentős doki nekünk a tanfolyamon megmutatta (szerencsére csak a bábun), milyen a hasi ütőért elszorítása. Kegyetlen! Belekönyökölt úgy a hasába, hogy biztos az asztalt érezte a könyökével... :D
asszem mára bezárom a bazárt és hazamegyek. az asszony már biztos nagyon vár:)
A mellkascsontod és a köldököd közé vágsz egyet és kész:)
Vagy ha van háttámlás szék a közelben, akkor...;)
Nem, de látszott rajta, hogy jól mulat és élvezi a témát... :S
Én is le akartam írni, hoyg a hajánál fogva ki kell ráncigálni, de ezek általában tipikus állat skinhead-ek:)
:DD
(Ugye, ők a kivételek, akiknél nem lépsz ki az útra olyan magabiztosan) :)
Spíler vagy! Igaz, most tanulod. :) Most hogy mondod, szinte látom, hogy van az a fogás.
Magadon használod? :DDDDDD Hogyan? :D Magad mögé állsz?
Ja, általában nem. De néha jobb is, nem igaz? :)
mondom, ha nem nekem fáj még a sebben is turkálok ha kell. mellesleg ütőeres vagy visszeres vérzésnél is a sebben kell turkálni.
Ó köszi! Ja az is vicces volt amikor mondták, hogy combsérülésnél le kell fogni az ágyéki ütőeret. Mondtam a dokinak, hogy ha magamhoz térek és nekem ott nyúlkál valaki, tuti kupán nyomom először, csak aztán nézem meg, hogy mi van. Azt válaszolta, hogy igen, gyakran járnak így...:)
Szia!:( (megint)
Jó éjt! (megint) :(