Persze, hogy a dagadt csávó biztos tök kopasz. ;)
Bírnál nézni egy külső törést is? Ahogy folyik a vére, és kilóg a csont? Én elég messzire szaladnék.. :)
Sziasztok, TÉNYLEG megyek...
A Heimlich manőver az a félrenyeléskor van nem?:)
Azt szoktam néha használni magaom is, tudod ki fog vizet iszogatni, ha félrenyel, meg köhögni:)
Megpróbálok tényleg elmenni...
ez azért van, mert rosszul fogtál hozzá. a hajánál fogva(vagy méginkább a pajeszánál fogva) kellett volna megragadnod és oda megy ahova csak akarod;)
:D Akkor ide való vagy közénk. :)
Heimlich vagy Reutek. Legalább a nevét majdnem tudom. Hogy a fogás milyen... ahhoz közöm sincs.. :)
Miért? így meg 5-en vagyunk.
Hát mit csnáltam volna? Gondolj bele, volt valami fogás amivel ki kellett venni a kocsiból az eszméletlen beteget... A melkasát sem értem át, nemhogy szakszerűen fogjam... Ha nem nézik én bizony a karjánál fogva rángatom ki...
Vagy ott hagyom. Azt mondta az oktató, hogy a vizsgán nem, de törvény szerint nem számít cserbenhagyásnak, ha nem látom el a sérültet, mert rosszul leszek a látványtól.
én ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy nem én vérzek, nem nekem fáj, akkor semmi borzasztó nincs benne a számomra. persze ha már szagok is közbejönnek az más tészta.
Úgyértem nekem sem a lap hiányzik :)
Ja, hát ki nem jelentkezne Neked egy fektetésre? ;)
Aki ilyet oktat, vagy esetleg sebész, annak szüksége van a vérre, legalább a véres témákra, hogy enni tudjon. Szakmai ártalom lehet. :)
:)Igen, nekem is:)
De ezeket itthagyni 3-man?
Reggelre kiakadna a hsz számláló:)
Erre én már nagyon rég rájöttem :)
Rájöttem...nem is a Vicclap hiányzik (bocs Sanyi) :)
Hanem Ti:))