ügyes volt. majd megvizuáltatom a lányaimmal is:)
nagyon jó:) a legnagyobb poén, hogy utána ezt a hibaüzenetet kaptam: "A(z) Microsoft Office Word hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
Olyan összezavarodott, haragudós, rosszkedvű, pesszimista, semmihez nincs kedvem hangulatban vagyok. Sziasztok egy időre.
Egy érdekes mondás a pesszimistáknak:
"A pozitiv gondolkodás nem oldja meg az összes problémád, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni...."
Érdekes... Erre vajon hogy jöttek rá? Ki szórakozhat azzal, hogy elkezd wingding fonttal írni, hátha valami kijön belőle?!?
Mondok én is egy érdekeset:
Ahogy már mindenki tudja, a World Trade Center két iker tornya New-York ban repülő balesetett szenvedett. A Q 33 járat ment nekik elsőnek.
Csináld a következöt:
1. Nyiss egy "Word"-ot, ird bele nagy betükkel: Q33 NY (ami
az elsö járatnak a neve; amelyik elöször ütközött)
2. A betü méretet tedd nagyobbra,...mondjuk 72-re.
3. A betü tipust tedd Wingdings-re.
4. Nézd az eredményt...
Akkor nem vagyok kinőve... nálunk nem süt anap...
Benéztem, de megyek már is, mert az ablakomon meg nem lehet már kinézni sem, olyan mocskos.
Ma végre olyan idő van, hogy megpuceválhatom. Igyekeznem kell, mert kelet- nyugati fekvése van a lakásomnak és most pont itt süt a nap a nappalinál, úgyhogy a másik oldallal kezdek. Ott van a több ablak. Mire innen elmegy a nap, pont ott fog sütni.
Szerintem a mesékből nem lehet és nem is szabad kinőni. :)
és a mese tanulsága?!
- ha vagyonod van, mindig több vagyonra vágysz.
- ahhoz, hogy vagyonod legyen, el kell érned, hogy mások dolgozzanak helyetted
Ez a legaranyosabb kisvakond-mese:))) _A nadrágos:)
Szia, jó hogy benéztél.
A kisvakond-mesék.... hát... kb 6 évvel ezelőtt nőttem ki belőle, de megnézem:DDD
Jó reggelt!!
Dögróváson van az egész családom. :( A fiam ma reggelre lett beteg. :( Még jó, hogy tavaszi szünet van.
Más.
Ki szereti a kisvakond meséket?
Csináltam egy aranyos kis oldalt, ha van kedvetek nézzétek meg. :)
Kár, hogy ott nem megy a képernyőmentés...:((
Nem, egy ilyen kép, van egy sárga vonal, ha jobbra mozgatod a kurzort, akkor hobbr dől, és akkor elindulsz jobbra ilyen felhőszerűségeken.:DDD Nehéz elmagyarázni...