Van benne valami rejtett játék is, ugye?
Hehhe, ez nagyon nagy!
Csak kár, hogy nincs sokaknak excel 97....:)))))))
""Microsoft Excel97 meglepetés
- nyisson egy új lapot.
- nyomja meg az F5-ot (ugrás), majd adja meg az X97:L97 sort és nyomja meg az OK gombot.
- üsse le egyszer a TAB billentyűt.
- tartsa Ctrl és a Shift billentyűket lenyomva, és kattintson a "Diagram varázsló" ikonra.
A hatás nem marad el."
Kipróbáljam?
:O Erre nem emlékszem, lehet, hogy nem is figyeltem...
Volt olyan, mikor egy nap alatt 300-at írtam...
Mindjárt?? :O Még ha 4900-nál tartanál akkor OK, de szerintem nem mindjárt lesz az az 5000... Bár nálad soha nem lehet tudni :P
Tudom, a fórumben is így szoktam csinálni... Amúgy ott van alul az a szá, hogy 31764... Akkor alapból a 3176-ot kell odaírni... Egy osztás 10zel:PPPP
mindjárt 5000:PPPPP
Na jó, nem fogok elkezdeni turbóval hszeket írni...:))
Dehogy! Csak a linkjében változtattam a számokat, 3000 környkén láttam dolgokat, onnantól lapoztam egy párat és ennyi.
hehhe... De ugye végiglapoztad azt a 3000 oldalt?:PPP
Itt van a Vicclap legeleje. Furcsa, nem? Olyan régészeti lelet :)
Ó hogy*********:(((((
mind1, a tegnap az könnyű nap volt.
Hát... Nem tudom, nekem gy idő után már uncsi, de egy újnak biztos jó.... Csak már kiégnek azok a helyek, ahol ezt a barnát állítja elő a gép:)))
Nekünk az igazgatónőnk tök rendes volt, berakott tegnapra valami értekezletet a tanároknak, úgyhogy már tegnap elkezdődött a szünet :) A város többi sulijában mindenhol mentek még...
Igen. A világ változik, de a Vicclap örök :)
Szerintem jó ez a dizájn ami most is van, nem is kell másik.
Igen, nnagyn féltem:(((
de már nem:))))
Nem tudom, arra már nem emléxem... Mindenesetre csúnya volt.. Amúgy már 6 éve ugyanaz a dizájnja ennek a lapnak?