Na megyek tanulni...csak 150 oldalt kell megtanulnom holnap reggelre:S :((
Nekem nem volt szintfelmérőm, de szerintem biztos adnak alternatívákat és azokból kell választani majd. Általában így szokták, még a tesztkönyvben is így voltak a kérdések.
Teszteld a tudásod:
Te merre mennél? :)
Igen...Tudom a KRESZ-t kiválóna, csak az a baj, hogy egyáltalán nem tudok fogalmazni, szóval ha úgy szóban kérdeznek valamit, akkor leáll a tudomány:(
Miből lesz szintfelmérőd? Kresz?
Majd drukkolok! Menni fog az... :)
:D
Szegény:)
Legalább így egy olyan helyen is tudod tartani a frontot, ahova csak nehezen és időigényesen tud elmenn ia mentő.
Mégegyszer gratula!
Nekem meg holnap 11-kor lesz egy "szintfelmérőm"...Ha jól sikerül, akkor viszonylag szimpatikusnak tudok tűnni az oktatónál:D
Köszönöm! :)
Nem ájultam el, szerencsére elég jó tételt húztam. Úgy volt, hogy amíg egy ember a tételt mondta, a másik lélegeztette az ambubabát. A baj az volt, hogy addig kellett azt a nyomorult babát fújkodni, amíg azt nem mondták, hogy elég. Az lökött gyerek meg akivel egyszerre hívtak be nem nagyon tudta a tételt én meg csak fújtam, fújtam... :S
De sikerült a vizsga, ez a lényeg! :)
Bár...ha a vicclapra szeretnéd, azzal számolnod kell, hogy Sanyin múlik, felkerül-e, vagy sem.
Szia! Asszem egy linkkel egyszerű volna. :)
Akkor most, ha mégis itt vagy, elmondhatnád mi volt az a rossz hangulat délelőtt!?
gradUlálok!
Hányszor ájultál el közben?;)
A srácon egy ksi gyakorlati is volt ugye?;)
Szasztok!
Hangot szeretnék felrakni a netre de ahogy látom csak képetm videót és programot lehet. Hogyan tudnám felrakni vagy hova ahol ilyen vicces dolgokat fogadnak???
Örömmel jelentem, hogy megvan az eü vizsgám! :)

Én ebben már profi vagyok. :) Már el is költöttem...szinte... amit raboltam. :) Igaz, majd meg szakadtam, mire hazaértem.
Arra számítottam, még tegnap, hogy ma a fiammal együtt megyünk, de szegény egyre sz@rabbul van. :(