Moziban visszafogom magam, kivéve a kiskérészes reklámnál, az nagyon irritál... :( :)
Egyébként a reklám alatt én még simán dumálni szoktam és néha rámpisszegnek mások, hogy nem hallják jól a reklámokat! :S Ki érti az embereket...
Teszteljem?
Ha meg barackos, akkor Psycho-é a terep;)
Hülye vagyok, vagy fáradt, vagy mindkettő, de nem értem, mi köze ezeknek a mentolhoz...
Melőt elkezditek, hogy milyen gumibabák... na nem akarok még ötletek adni. Nem, nem. :)
Engem csak 1 reklám idegesít...
(A hsz-ed vége kemény volt nem?) :)
Te nem is írtál alá, mi ketten zöldfiúval már régebben. :)
De jó kép. Ha az első megbillen, dől az egész sor.
Milyen jó lehet puncstortának, hogy közelről is láthat ilyen mentol illatú kis macikat. :)
Tényleg a mentol ízük is lehet, ha már témánál vagyunk? :D
:D Te vagy a mozik réme, ugye? ;D
Értelmes emberekre nem hatnak különösebben a reklámok.
Nem, én sajnos nem ismerek olyat. :D Nekem elegem van a műbabákból... Na! Természetesen az ambubabára gondoltam, mielőtt... :P
Hát nekem nem jönnek be... :(
Engem idegesítenek és kommentálni szoktam őket, amivel meg másokat én idegesítek... :)
Akkor jobb lesz, ha valaki lélegezteti...
Van itt valaki, aki frissen végzett tanfolyamot?!? :)
Nézd meg jobban. Én ma figyeltem fel rá és azóta már láttam még vagy kétszer, tényleg mindenhol fehér sapka takarja azt a babát... :S :)
Múlt héten írt akkor is, még este is dolgozott...
Már vagy 1000-szer láttam, de még nem figyelmtem meg:D
Hülyének nézik az embereket, és bejön nekik, tehát...... :)
Igen. :) Sajnos hétvégén nem szokott írni... :(
Na mostmár biztos reklám jön a msztárba...
Erről jutott eszembe, majd nézzétek meg egyszer a Nissan Note reklámját (amiben ottfelejtik a nagyinál a gyereket) nincs a gyereknek arca ha megnézitek... minden oldalról spka van a fején... :)
Amúgy utálom a reklámokat, mert hülyének nézik az embereket. :(
Ezt rólad már párszor megállapította Rettenet. :)