Pedig biztos nem hízlal annyira, de akkor már inkább valami más mentolos után néznék... ott van például például az after 8 csoki. :)
Régen volt. :) Olyan finom illata van. ;)
Igen. Sajnos. :(
De röpke négy óra múlva mégegyet... :)
Amúgy Te a valódi nevedet használod ott?
Most ugye szaladgálsz a gép és a tévé között? :) Nemsokára lemegy az első kör, utána már hígabb lesz a műsor... :)
Igen, a tévék és rádiók szerkesztőinek is kényelmesebb, ha már kész infókat olvasgatnak, és csak válogatnak köztük.
Az egyik vezető oldal az mti lehet, de ott sok hír fizetős.
Szerintem még nem kapott kódot, mert eddig nem hinném, hogy az ehető dolgok közé tartozott :D
Ha be vagyok regelve a ruszki oldalra, akkor is csak nai egy számot szedhetek le?
:D Azt nem kérdezted meg tőle, hogy a zsepi hányas kdot kapott? :)
Egyébként ha már zsepi témánál tartunk nemrég voltam megfázva és a mentholos zsepi csípte az orrom... :( De még nem kóstoltam. :D
Miért, te meg azt kóstoltad meg? :P :D
Igen, emlékszem. Azt hittem, mai dolog. :)
Sőt a tapasztalat adatbázisotokat bővíthetitek azzal, hogy a mézillatú gyertyának nem méz íze van. ;)
Az előző hsz.-ed alatt leírtam.
Jó a Goolge!:D
Mehet a ruszki oldal;)
Hát igyekszem majd itt s felbukkanni... :)
Igen más netes híroldalak közül is vannak jók, de a többi média (nemrég olvastam, hogy ez már többes szám, nem szabad használni, hogy médiák) nem annyira, most a tv-kre és a rádiókra gondolok. Szerintem ők is ezeket a portálokat figyelik... :S
A mentolos papírzsepire még emlékszel?
Csak annyi volt, hogy ma megosztottam ftcsrac-cal a tapasztalataimat, miszerint a brack illatú zsepinek nincs barack íze. Erre mondta ezt a mondást...
Ezt persze csak felvetettétek, de nem mondjátok el, miről van szó, ugye? Vagy már elhangzott?
Neked ő olyan mint nekem Győzike...
A Bűzróka ritkán fagy, de akkor nagyot! :D Akkor jól megfogja a gépet.