Nem kell? Jó, akkor nem kapsz! :P Te írtad, hogy csak azzal lehet kiengesztelni... Nem akartam haragban maradni.
A tévében volt a Hős! :D
Egy vicc róla: Chuck Norris nem alszik.... Ő csak vár. :)
Nézzük csak kinek van a legtöbb hsz-a? :) Biztos ő felelős... Amúgy ha nem jön vissza hamarosan elkezdem, hogy hajrá... :)
Háááát, ezt senki nem tudná megmondani... :)
Inkább kik? ;)
Köszönöm, de így kierőszakolva nem kell. :P
Hol volt az a Chuck-os reklám? Itt valahol?
Most láttam csak, hogy több mint 14.000 hsz van már a dumaládában! :-OO Ki ilyen szószátyár itt? ;)
Akkor puszi! :)
Váááá, épp volt egy Chuck Norrisos reklám!! :DD
Olvasd el mit írt Psycho! Igaza van! :P
Jaj, nem szeretem ezt a dalt. :S
:) Ezt értsem úgy, hogy "ú, úúúúú, kérek egy puszikát, ú, úúúúú, tartsd ide a pofikád!"? ;) (animal cannibals)
Mivel lehetne jóvátenni? Ilyen erős bántást szándékosan nem sütnék el, max. egy kis csipkelődést.
Szerintem kérj tőle egy puszit, szerintem ;)
ftcsrac eltűnt... tehát Feri énekelt... :D
Szusi? Abban végül is majdnem minden nyers... :)
Alig észrevehető szegény cini. :)
Szerintem, kezdesz kiengesztelni, de gyorsan próbáld meg még jóvátenni, szerintem. :)
Egyébként hogy akarod tesztelni? Megkéred Puncstorát, hogy küldjön egy kismackót csomagban, hogy kicsit megcsócsálhasd. :D
Akkor én is kérek egyet! Olyan édes lehet... :) És én nem is rágcsálnám meg...
Találtam egy képet, amin egy egér van "elrejtve" :))

Én speciel arra gondoltam, hogy mivel értelmes vagy, ezért nem igazán veszed be a reklámot által sugallt hazugságokat... Szerintem.
A koalamackók csak eukaliptusz levelet esznek. Ezért állandó mentol illat lengi körül őket... Olyan jópofák lehetnek és végre egy állat, ami nem büdös és nem pók. :D
Bepótoltam.
:) Nem kóstolnám meg szegény koalákat. Utána köpködhetném a szőrüket... :)
Tényleg, az értelemes emberek csoportjába már bele sem tartozom ezért? :(