Ezek is aranyos kisállatok. Nem csoda, hogy sokan tartanak ilyeneket. Nem kell nekik túl sok hely, és kert nélkül is lehet tartani őket.
Én a füleki malacok képére gondoltam. Azt is láttad a múltkor? Mert a ketrec felosztás alapján a sajátjaimról beszélsz.
:))
De, láttam a képet, sőt még a ketrec felosztását is elmondtad... A nőstények együtt vannak, a 3 hím pedig külön-külön, nehogy verekedés legyen. :) Van, amire emlékszem. ;)
Most is csináltam képeket a malacokról

Vannak malacok, de a múltkor beraktam róla képeket, nem láttad? Azok már akkor is ott voltak.
Nem hinném, hogy megvennék, együtt van ott vagy 20 malac, alkotnak azok eleget úgy is ;)
Tengerimalac is van? ;) Akkor nekik talán el tudnál adni párat, ha egyszer mégis összejönnének a nőstények a hímekkel. ;)
A vár mellett van egy kis park, ahol vannak állatok. Díszbaromfik (fácánok, pulykák, csirkék, stb.), galambok, tengerimalacok, papagájok. Szép hely, meg jó helyük van az állatoknak.
Nagyon szép madarak!
Hol kaptad le őket? Voltatok vadasparkban is?
A mi utcánknak a vége tele van németjuhászokkal, minden kertben az van, a hosszúszőrűtől, a soványon át, a hatalmasig, de mindenkinek az van.
A németjuhászok a kedvenceim, már csak azért is tetszik. :) Az előző kutyánk is az volt, és mostani is az. (mind2 részben... :)
Olyan volt mintha ő lenne a várőr :) Olyan hősiesen állt ott.
"Ez a kutya a várban olyan aranyos volt :)"
Nagyon aranyos. A vár hősies védője éppen az ellenséget fürkészi. :)
Persze, hogy izmos, kétség kívül, de a roti az ami aztán tényleg...
Igen, elég vaskos felépítésűek a rotik. Szerintem a dobermann is nagyon izmos, csak az a szálkás fajta. :)
---
"Úgy szép az élet, ha zajlik - mondta a gátőr, mikor kinézett az ablakon." :)
Szegény. Pedig egy rotinak izmosnak kell lennie.
Ez a kutya a várban olyan aranyos volt :)
- Lehetetlen nem létezik, csak olyan hogy, "Chuck Norrisnak nincs kedve hozzá".
- Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
- Chuck Norris éjjeli lámpa fényénél alszik. Nem azért, mert fél a sötéttől, hanem mert a sötét fél tőle.
- Chuck Norris csak maradék nélkül oszt
- Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
- Chuck Norris nem zuhanyzik... vérfürdőt vesz
:)))
Lehet. :)
Múltkor láttam egy olyan sovány rotit, ami annyira gizda volt, hogy kicsit dobermannak nézett ki. :)
Egyébként az alulról a 2. képen is ott van :)
Azért mert nem kölyök azért még nem hinném, hogy öreg. Lehet 2-3 éves is.