Na, megvolt a bringázás...:)
Igen, ez telesen igaz... Nekem mondjuk már ösztönszerűen megy(nem is kell hogy eszembejusson) a bekötés.... Nem tudom hogy miért találják az emberek kényelmetlennek.... Mi azon a kényelmetlen??? Egy sima 3ponos övön? semmi... Sokan használnak ilyen övlazítót... Az is akkor baromság,hogy csak na.
csak menni idő után lesz már egész állathadsereged?
Jók ezek a mondások! :))
Idézgető
"A szerelem tűz. Azt azonban nem tudhatjuk előre, hogy felmelegíti a szívünket, vagy felgyújtja a házunkat."
/Joan Crawford/
Egy 44-es telitalpas rálépéshez mit szólna? ;) Utána még megharapna?
Áááááhhh! Nem kívánok ilyennel találkozni ezután sem... :)
Ezt én is olvastam, nagyon igaz!!
"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."
Ez így van! Ezzel talán meg lehetne értetni pár emberrel, hogy érdemes bekötni magukat...
És ha elszabadulna és valaki rálép? Vagy rátenyerel véletlenül... a pók egyből veszélyben érezné magát.
Különben ennek nem erős a mérge. Egészséges szervezet esetén nincs semmi. Ha az immun rendszer le van gyengülve, akkor is csak egy kis láz. Állítólag az a rossz, hogy nagyon fáj a csípése, mert olyan a csáprágója mint két vékony szög, amivel nagyon gyorsan tud csípni...
:DDD Szerintem aki meglátja, inkább sarkon fordul, vagy elcsendesedik, minthogy elkezdi bosszantani. ;)
:DD
Az enyém is ártatlan.
(...amíg fel nem bosszantják...) ;)
Nem tudtam, de most már ezt is tudom. ;)
Egyébként tényleg vicces, hogy egy kis póktól is hogy tudunk félni... Pedig milyen kicsi hozzánk képest... :D És még ártatlanok is az otthon fellelhetőek..... kivéve a tiedét... ;)
Én ebbe a kevésbe tartozok. :) Nem bírám ki ha nem segíthetnék.
Még szerencse, hogy arra jártál! Így te lettél a megmentőjük. :)
Annyi ilyen kis kóbor állat van, amiket sajnál az ember. De tényleg nagyon kevesen törődnek azzal, hogy valamilyen helyre kerüljenek, és ne kelljen ott elpusztulniuk.