OK. Átadom! :)
Gyönyörű az idő! Sipirc kifelé a szabadba!
Sziasztok! :)
Valamiról nagyon lemaardtam..ki, vagy mi az a Jonny?
Az állatkertbe mész? Mondd meg neki, hogy októberben meglátogatom! :)
Na, csak annyi volt, hogy egy zsigulis öregember aki mindig gyorsan ment, pedig már egy csotrogány volt, áttért a másik sávba, frontálisan ütközött egy kisbusszal, kirepült a szélvédőn és felkenődött egy falra, de állítólag teljesen szétplattyant :S :)
Lassan én is lelépek... (de most nem nézek vissza, mert különben lekésem a vonatot... :)
Szép napot kívánok Nektek! :)
Ja és Psycho üzensz valamit Johnny-nak? ;)
Húhh, inkább ne! :D
Nekem már az a darálós is sok(k) volt... :)
Ha kell veszek is...
De ezeknek enyhén üres a fejük..rúghatod, dem fog neked fájni...De a Fűrész barátunkhoz be lehetne küldeni őket...oda úgyis ész kell, tuti meghalnának...szép lassan...
Igazán köszönöm a jótanácsokat. Nem is tudom, hogy fogom kibírni nélkülük holnap estig... :P :D
Szia! Jó hétvégét!
asszem érzékeny búcsút veszek, majd holnap este jövök még:)
Harimatának üzenem még, hogy a helyes vezetés alapfeltétele, hogy ne a kocsi tetején hasaljunk, hanem a volán mögött üljünk;)
:D De lehet, hogy boldogan venne új bakancsot... ;)
Még én is keresem a kiegyensúlyozottsághoz vezető utat, lehet, hogy csak nem jó cipőt választottam hozzá? ;)
Inkább a kajáról beszélek, mint kiscsoportos barátunkkal.
Ha gondolod beszéljünk valami véres, undorító dologról..Psycho, mesélted már itt a Vicclapon, a szélvédős Superman-t?:)
ugye aki norbiápdéten él, az mindig éhes:)
az nem baj, a lényeg, hogy ilyenkor időben kapd el a lábadat;)
Már vártam, hogy mikor kezdesz el megint a kajáról beszélni... :D Lassan 10 óra, menjél tízóraizni!
nem is kell velük foglalkozni. ha minden idióta tahót állkapcson rúgnál, hetente vehetnél új bakancsot
Persze, hát csak nem dobom ki?! :D
Azért mert nem hordom azért még meg van:)
Húú nagy kő esett le a szívemről. :)