Nem valami olyat írtál tegnap, hogy már nőiesebb vagy? :D De azért a bakancsod is megvan még ilyen esetekre ugye? :)
Nem vagy Te egy kicsit agresszív ezen a viszonlag a korai órán? :)
De igazad van... ;)
Főleg bakanccsal állkapcson rúgni tiszta élvezet lenne :)
nem, én ugyanis tisztában vagyok vele, hogy a neten ilyen formában nem lehet pénzt keresni.
Megnéztem mégegyszer:
"Szeretnél könnyen sok pénzt keresni? Hirdess minket, fizetünk neked érte!
Van egy viszonylag nagy látogatottságú weboldalad, de nem találsz rá hirdetőt? Most itt a lehetőség, mi hajlandóak vagyunk fizetni neked, ha hirdetsz minket, méghozzá nem is keveset!"
De ugye nem kezded el Te is reklámozn őket? :S :)
Ne...ez fájt...most pipa lettem...ilyenkor olyan jó érzés lenne álkapcson rúgni egy ilyen idiótát:D
valami olyasmi, hogy hogyan szedjél fel és dumálj ki a bugyijából egy csajt a discoban gondolom. nem vesztettél vele semmit.
majd szólj, ha elérem a kritikán aluli szintet;)
Én meg sem néztem amit reklámoz, azt sem tudom miről van szó :S
ja, hogy fizetnek nekik? én úgy olvastam, hogy a reklámozók közt sorsolják ki a lét, de nem olvastam figyelmesen.
Olvass nyugodtan, úgy is mindjárt lelépek... :(
Szegről-végről megint cica a random...
Szegényke... :(
Nem is igaz, csak kettőt találtam. Ezzel még mindig átlagon felüli vagy... :)
Esküszöm a frászt hoztad rám, hogy már megint elírtam... :D
Annyit írtok, hogy nem tudom követni...olvasok 3-mat, F5, aztán már jött 4:) :((
Egyenlőre?
Csak nem Harimata unatkozik?:DDD (nyugi cicanő, csak viccelek)
:D Ezek szerint nem vagyok egyedül, aki megnézte azt az oldalt...
De úgy láttam, hogy van egy olyan része is, hogy a neten való reklámozásért is fizetnek, a megnyerhető összegen kívül is. Végül is nem sok olyan oldalt találhat ahol ingyen elhelyezheti a reklámokat... :(
látod így látatlanban is mennyi hibát találtál bennem? szerintem direkt keresed őket;)
igen, elég szánalmasan próbálja meg/visszaszerezni azt a kis lóvét. azért az oldalt aki kitalálta nem volt hülye. a sok kis pöcs mindent megad ezekért a dolgokért. persze közben meg szerintem ugyanazt a doksit adagolják nekik ami közkézen forog a neten szabadon letölthető formátumban:)