Ő megért Téged fél szavakból is. :) Tudni fogja, mi az a fütyi.... ;)
Rettenet majd csak holnap jön, reméljük ennyiből már tudni fogja, hogy miről beszélek. :) De végül is már mindegy, nekem már csak ez marad a neve. :)
OK. Majd Sanyi eldönti a kérdést... :)
:) Nem, csak reméled. :P Úgy értettem, hogy nagyobb.... Úriember.
Bizonyára BT adapter lehet, de majd Rettenet megmondja...
Te már csak tudod. :D De hát akkor mégiscsak fütyi, ha már lyukakba kell dugni...;) USB de, vagy oda.
Tudom...Miért, felsőbbrendű vagyok, mint Te?
:D Fújjjj! :) Ha akarod, küldd be, jó vicc! :)
(Ismertem egyébként.)
Most magamra céloztam. De mindegy.
A honfoglalós nick-et tényleg elnéztem. Bocs.
Én is elég fázós vagyok, de az előbb én is jártam kint a sötétben (tudod én látok akkor is ;) és én bizony fáztam. :S
:D A fütyit kell az USB likba bedugni, és akkor jó lesz... :)
Te is fiam, bluetooth.
Kisebbeket?!? :)
Te már tudod...Vagy azt a részt is olyan figyelmesen olvastad, mint a "rendszerkitiltást"?:)
Kaptam egy viccet, de segítseket eldönteni, hogy nem túl durva-e. Be merjem küldeni a főoldalra?
-------------------------------------------------------------
Orvostanhallgatók kórbonctan gyakorlaton, körbeállják az asztalon fekvő hullát, a doki pedig magyaráz:
- Ehhez a dologhoz jó gyomor, és jó megfigyelőképesség a legfontosabb
Azzal belenyomja a mutatóujját a hulla fenekébe, majd lenyalja.
- Ki próbálja meg utánam?
Többen öklendeznek, néhányan elfehérednek, de egy srác jelentkezik. Benyomja az ujját a hulla fenekébe és lenyalja. A doki azt mondja:
- Azt látom, hogy jó gyomra van, de megfigyelőképessége nulla. Én a mutatóujjamat dugtam be, és a középsőt nyaltam le...
"Most kint pólóban? Itt már koromsötét van. :S"
Igen, nemrég voltam kint, és nem fáztam, pedig elég fázós vagyok. A sötéttől nem szokott függeni, hogy mennyire fázom, inkább az álmosságtól. :)
Ez nem szép dolog, így kihagyni a kisebbeket a témából... :(
Jó, nem tudom a nevét. Olyan kis izémizé, amit be kell dugni a gépbe és akkor azon keresztül kommunkál a telefonommal. :P
Ezt nagyon szépen fogalmaztad...kis fütyit...Hmm...:D