Igen ezaz! :DD Köszönöm.
Én sosem találok meg semmit ezzel a keresővel. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Egy kis szívecske, és ráadásul hóból? Kedves vagy. :) Miért, én szívecske vagyok, vagy hóból vagyok? ;)
Fa ágán volt? Jó, akkor megnyugodtam.... akkor nem az a sörrel ihletett alkotás.... :D
:) Nem, nem így volt.
Azt láttad volna amikor gépet vettem. Rámnéztek és aztán megkérdezték, hogy milyen színűt szeretnék... :DD
Nem hisze mel!
A TESCO-s kép előtt azt másoltam be, de aztán meggondoltam!:D
Fogadalmat tettem, nem jött össze... Az volt a lényege, hogy május 1-ig nem írok a fórumba, de nem bírtam ki.... Mindenesetre a függőségem kihalófélben van...:S :DD
Visszalapoztam 100 oldalt, de nem találom azt a képet ami szerettem volna berakni... A fene ebbe a keresővel én sosem találok semmit. :(
Na mindegy. Volt egy fa ágán egy kis szivecske hóból, azt kerestem.
Azt rakná be Neked... :)
Aha.
Bee[....]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :PPPPP
Így már biztos megfelel. Nem? Akkor képzeld oda az ááááá-t is. :)
Gondolom nagyon örültek a bolti eladó srácok, és versengeni keztek, amikor kértél tőlük egy fütyit... ;D
plug and pray? Na látod.... A második dolog elmaradt.... ezért nem ment fel magától. ;) Nem lehet, hogy otthon egy win98-ad van, és bent meg XP?
Ezt a sok :PPP-t Harimata stílusban írtad?
Fűszerezed pár Beeee-vel meg Áááá-val és már kész is.
Ezt ismerem régóta, nagyon jó :DD
Azóta sem jöttem rá, hogy eredetileg mi akart lenni :S
:DDDD
Tibi bizonyára nem szokott figyelni.... ezért kapott külön jelzést... :)
:DD
De most nem is gondolt rám.... :PPPPPPPPPPPPPPPP
Ezen röhögök 3 perce:DDDD
Elsőbbségadás kötelező: Vigyázz Tibi!:DD
:D Az biztos, hogy elmagyarázza majd. :)
Amúgy rém jó volt a boltban mikor vettem, azt mondták, hogy csak összedugom és magát telepíti (plug ang pray). Na ez volt az ami nem működött, vacakolhattam mindenféle telepítgetéssel, meg beállítgatással. Azóta is inkább csak a benti gépen működik... :S
http://www.vicclap.hu/pic/7538/
:)
És ha rám gondolsz, akkor mi lesz a random kép?
Még azt is elmondja majd, hogyan lehet használni. És, hogy miként működik. Kijön belőle a.................. rádióhullám. :)
Épp Rád gondoltam. :DD Megérzi a jelenléted Úriember!