Nem kár. Rajtuk lehet nevetni. :)
hát mondtam én valaha valótlant is?
:D Majd tényleg kíváncsi leszek az "élménybeszámolóra", feltéve persze, ha legalább a kezed nem fog fájni... :)
Dobozban terem? Mint a tej? :)
hát én sem, vagy legalábbis csak úgy, ha pofákat vágok.
csak kár, hogy erre egy csomóan még nem jöttek rá
á, ezt majd úgy tekintem, hogy szükséges rossz és egyszerűen túlesek rajta mint vak koldus a járdaszegélyen.
amiről én beszéltem, az nem bokron terem, hanem dobozban:)
Ez volt a Tudtad ezt?-ben:
"Csak az emberek egyharmada képes egyszerre csak az egyik fülét mozgatni."
Te beletartozol abba az egyharmadba? Persze csak, ha nem túl indiszkrét a kérdés... ;)
Én még a második harmadba sem tartozom, mert egyik fülemet sem tudom mozgatni... :S
főleg, hogy már minden érdekeset elmutogattam neki:)
Látod! Ezért hívják Vicclapnak... :)
Pici és piros? Mint az albínó nyúl szeme? :)
Nem, nem láttam. De majd egyszer kipróbálom...
Illetve egyszer óvodában találtunk egy bokrot amin ilyenek voltak. De attól valahogy inkább beteg lett néhány gyerek és aztán hamar ki is vágták a bokrot... KI érti miért? Pedig finom lehetett, mind megették róla a bogyókákat... :)
Különben is kell Neked a vitamin. Hisz csak az adhat erőt és mindent legyőző bátorságot, hogy nekivágj a túrának! :)
Hát gondolom egy végig dolgozott nap és két gyerek után Te már mutogathatsz amit akarsz... :)
biztos láttál már, olyan kis pici mint a c vitaminos tabletta, csak ez piros
Igen, és kinek a pap, kinek a paplan... :)
De tudod néha van úgy, hogy az ember kínjában is már csak nevetni tud... :S
Azt nem ismerem. Azt nem reklámozták, tehát nem is lehet jó! És biztos túl olcsó is... ;)
szerintem inkább siralmas, de ugye ízlések és pofonok.
én ált. iskolás korom óta polivitaplexet szedek ellenük. akkor jó volt, talán most is.