igen, lehet, de ez mindig olyan mulatságos, hogy azért kikövetelitek a rossz válaszokat is:)
Igen. De a legnagyobb baj még mindig az, hogy ha a butaság akaraterővel is párosul... :S
szerintem ahova zárnának ott. főleg a délutánok:)
igen, ennek láthattuk példáját a választási kampány idején:)
Azt hiszem ez a legrosszabb válasz. Lehet, hogy erre nincs is jó váalsz?! Mint például arra a kérdésre, hogy: mond csak nem fogytam egy kicsit? ;)
Ó De gonosz! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :)
jaa, akkor a legjobb válasz, hogy "pont az történt amire gondolsz" :)
Igen a sürgősségin a vasárnap elég nyugodt szokott lenni... :)
Olyan helyen minek kiabáljak, ahol senki sem hallja? Tehát, nem lenne reményem... :)
nem is arra gondoltam, hogy te kiabálod másoknak;)
talán azért lehet, mert a nőknek objektív rálátásuk van a dologra:D
:D Ez is jó:
"A világgal az a baj, hogy az okos emberek tele vannak kételyekkel, a hülyék meg biztosak mindenben."
hát ha olyan helyen kiabálnád, ahol senki sem hallja, akkor talán megúsznád:)
elvileg szombaton. utána lesz egy napom kipihenni:)
Nem, mert kell valami, amit majd nem hiszünk el. :)
Szerintem most magadból indulsz ki... :P
Én nagyon csendes vagyok vezetés közben, mert koncentrálok arra, hogy elég görcsösen kapaszkodjak a kormányba... :)
Egyébként nem értem, hogy lehet az, hogy a nők sem szeretik a női sofőröket?! :S
:) Hát ha én elkezdeném kiabálni egy erdőben, hogy: Rettenet élsz-e még?! Biztos bezárnának valahova... :)
Egyébként mikor mentek? Szombaton?
randmidézgető: "Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
- Elbert Hubbard" :)
na látod, most nem kiábrándító akkor valami sokkal uncsibb magyarázkodást hallgatni?
szerintem neked abból is menőbb repertoárod van. nekem hiányoznának belőle a háttérhangok olyan mint "nem látsz a szemedtől?", " háztartást vezessen az ilyen, ne autót", " látom a lóerőket bátorsággal pótolod"... stb;)
Hajaj, néha még jobbat is, mint az eredeti verzió! ;)
Valamelyik színész nyilatkozta egyszer, hogy amit írt róla egy újságírónő az újságban az olyan valószínűtlen, hogy bárcsak megtörtént volna... :)
ó, nagyon. majd együtt rothadunk rohadt egyedül valami eldugott zugban:)
bár néha téged itt majd megkérdeznek, hogy élsz-e még:)