:D Sajnos nem lehet, azt a hangot már levédették a Sikoly című film forgatásához... :)
De ha a fékcsikorgást tudod utánozni, akkor nyerő vagy! :)
nem szoktam magyarázkodni, a nőknek úgy is túl élénk a fantáziája, úgyhogy ki tudják találni a saját verzióikat:)
Én meg itt a gép előtt arra várva, hogy elmeséld milyen volt... :) Ez ugye megnyugtat kicsit? :)
Á nem vagyok szétszórt, csak nem találom magam... :D
Igazából, olyan jólesik mindent félreérteni... :D
Egy pasinál fejlett kell, hogy legyen a magyarázkodó szókészlet... :) Én csak edzésben tartalak... :)
sajnos nem tudom, hogy kell ilyedten sikoltozni. igazán készíthetnél néhány magnófelvételt, mikor legközelebb vezetni mész:)
pókosat meg póknélkülit is;)
ebben nem vagyok biztos, de ha nem lesz, akkor ott fogok elrothadni a bokor tövében:)
:D Hát a Veszedelmes sárga kisautó meséjében pedig lennének hangok bőven, amiket utánozhatnál... :)
Mentőalakulat is lesz? Én biztos végig velük mennék. Nem, nem vagyok hipochonder, de jobb félni, mint megijedni! :)
a füllentésből kérlek. ma valahogy nagyon szétszórtnak tűnsz nekem:)
azért annyira nem szoktam beleélni magam, hogy még el is játszam nekik:)
Mármint miből? A szemmértékből, vagy amit felmértek vele? Nem mindegy... :D
Mi nők, meg úgy is a saját szemmértéküknek hiszünk inkább... :)
ha már égykézláb kell menni, akkor inkább ledőlök aludni egy bokor tövébe és megvárom a mentőalakulatot:)
:D Akkor megnyugodtam. :)
Ezek szerint amit mesélsz a lányaidnak, azt akár illusztrálni is tudod? Te igazán nagyon sokoldalú vagy! :)
ugyan, abból még semmi jó nem származott.
jajj, te, hát grimasszal. de nem a mesemondóval, hanem a csúnyaképszobrásszal:)
Bogyós tej? Na azt igyad Te! :)
Garantáltan nem csak a kullancsokat fogod távol tartani magadtól... hanem mindenki mást is. :D
Pasi vagy! Azok füllenteni szoktak... vagy nagyon rossz a szemmértékük... ;)
na arra én is:)
igen, olyan dobozba, feltéve, hogy olyan tej van benne ami nem folyékony, hanem bogyós:)