Okoskodó
Senki nem lehet annyira pesszimista, hogy ne lásson meg valami jót a másik bajában.
:))
Épp ezért ne rontsd el a játékotokat! :) Csak kinézed belőle, hogy megoldja valahogy, ha már egy éve vártok rá..... ;)
Köszönöm a jótanácsot. De ugye Te nem küldesz majd nekem számlát távgyógyításról? :DD
a kamilla gyulladáscsökkentő, de ha már szétkened vele, akkor már szerintem ki se tudod nyitni. egyébként is mint említettem arra jó, hogy csukva lehet a szemed, és úgy könyebb elviselni:)
viszont, ha nem csinálsz semmit, az ingyen van, még vizitdíjat sem kell fizetni és ugyanolyan rossz is, úgyhogy én ezt javaslom:)
Ahhoz bizonyítania kellene, hogy tényleg attól gyógyult meg. Kicsit skót (vagy óvatos) tudok lenni a pénzügyek terén. :)
Na erre mondta az orvos, hogy mindenkinek ezt szokták ajánlani, de ettől általában csak jobban begyullad, mert szétkenik a fertőzést... :S
Aztán jött az Anyu és azt mondta, hogy miért mentem orvoshoz, ott a jó kis kamilla, az az igazi...
Már nem tudom kinek higgyek, azt hiszem mégis megkeresen Gyurcsók úr számát... Akkor már mindegy, hogy mitől nem javul, nemigaz? :S :)
Hú tényleg. Erre nem is gondoltam. Inkább felmentem az ígérete alól, mielőtt kikap érte. :)
Pedig milyen szép ajándék lett volna... :D
Kíváncsi vagyok, sikerül-e a projekted. Hol tervezed a realizálását? :) Otthon még kapnál a kedves nejedtől érte.... ;)
Legfeljebb beiktatsz egy tankolást is. ;)
majd meglátom mennyire bírom hólyaggal:)
tavasszal újra kinől. én úgy szoktam, hogy tavasszal végigtolom a fűnyírót és az szépen összeszedi a leveleket.
ez is valami. jó látni, hogy vannak olyanok akik hibáznak is:)
Értem. :) Iszonyú romantikus alkotás lesz. Elég csak belegondolni... De ha neki ez szíve vágya, megértem, hogy igyekszel kitenni magadért. ;)
de kár hogy nem tudom miről ,van szó:D
főleg miután megázik és kirohad alatta a fű
Szia! :)
Hát Svájcban vagy? Az egész közel van... ;) Legalábbis közelebb, mint Kanada. :)
Nem az számít ahogy írsz, hanem amit írsz. ;)
Örülök, hogy nem tűntél el végleg. Ki ne hagyd a Genfi tó megnézését, állítólag gyönyörű. Még ilyenkor is. :)
Puszi Neked is. :)