nekem rögtön sikerült fejbe találnom mind1iket
Foleg ilyen computerrel, muveszet nem hibazni. :)
Koszonom a kedves szavakat, sajnos elég kevés idom van a szorakozasra, de amikor lehet valaszolni fogok uzeneteidre. :))
Tanulmanyi uton vagyunk hét kollégammal egyutt, de jobbal szeretnék Vacott lenni. ;) Szép Genf, de Vac biztos szebb lehet. :))
Köszönöm! A szándék a lényeg. :-) Az ilyen motyogós, hadarós szöveget alig értem. Rejtély, hogy mi baja lehet a lejátszódnak. Sajnos tippem sincsen arra, hogy egy idő után miért áll meg. Egyébként nem nevettem a videón, nem értem, mi a nagy poén benne. Azt hittem, ha a szövegét pontosan megértem, akkor majd leesik.
Vajon miért ez a hét videója? A vele egy oldalon szereplő videók között holtversenyben a második..........hátulról. (a pontok alapján)
Puncsosságocska Nálatok milyen idő van? Mesélj kicsit. Itt olyan szomorú borús, hideg, esős idő van... :(
Most látom csak, hogy megszűnt a randomkép és helyette a hét videója van... :( Kár. Néha jó volt viszontlátni régi képeket.
It s a pizza express, Mr. Landberg. Oh good, I send them out. Oh no, no, lunch is on me, lunch is on me today. Tony, how are you....hát eddig működik a media player-em. Vagy 15x újranyitottam, de mindig elakad. Sorry. :-(((((((
Sajnos elsőre fejen találtam Paris Hiltont... :S Lehet, hogy nem véletlenül? :D
Puncsika, le tudnád fordítani, pontosan mit mond? (leírtam a hsz-oknál, hogy mennyit sikerült nagy nehezen megérteni belőle, de nem mindenhol értem sokadjára sem)
4450 Brad Pitten. A nőkkel túlságosan vigyáz az ember akaratlanul is. :)
Mit mond britni spricc a játékban? ;) Hit me baby one more time! ;)
()
:-) De szadista játék! 2150 pont a Blairen.
http://www.quickflashgames.com/games/knifethrow2/
legalább a gyomrod eltereli a figyelmet a szemedről;)
:D
Idézgető
Az átlagember alvásigénye még öt perc.
- Max Kauffmann
Ez se rossz. :)
Én is úgy tudtam. Úgy is van. De a gyomor nyálkahártyáját irritálja.
Én úgy tudtam, hogy épp inkább gyulladáscsökkentő és megnyugtató hatású. Mindegy, nem szeretem.
Tudtad, hogy gyomor irritáló hatása van?
Azt hiszem felesleges próbálkozás lenne... :DD
Megvallom annyi kamillateát ittam gyerekkoromban, hogy még a szagától is rosszul vagyok. :S :)