a harrier az egy helyből felszálló repülő. az attack az támadást jelent. és mellesleg volt egy Harrier Attack nevezetű számítógépes játék C64-re meg spectrumra meg szerintem egy csomó másik számítógépre.
Az hogy ez a videó alatti csokitücsi hozzászólást nem értem, az természetes... de most Su-ét se. A Harrier az repülő lenne?
Indexes cikk.
"Drót nélkül jön az áram
Ha bejön az MIT kísérlete, soha többé nem kell a mobiltelefont a konnektorba dugni."
Ezek után már kár lenne bármit is mondani. :D Szerencsétlen cikkírónak biztos volt pár rázós élménye, azért örülhet neki ennyire. ;)
Hát tennék én olyat?! Nem is! :D :P :D
de a kivétel erősíti a szabályt, meg amúgy is letagadja:)
:) Ja, tényleg. Egy nő sosem hibázik.
Kivéve, amikor igen. :)
Ki mondta, hogy hibáztam? ;) Lehet, hogy ez volt a cél... :D
Miért, a férfiakban van gyilkolási vágy? Annyi van a nőkben is, csak elfojtjátok ti is. :)
Harimata: Akkor kapsz sok pontot, ha egymás után úgy találsz el két egymást követő számot, hogy közben nem hibázol. Persze elég nehéz, mert gyorsul, és nehezen érezhető, hogy hova fordul majd... :S Mennyit gyakorolhatnak, akik a toplistán rajta vannak? :) Sok értelme van.
Nem. A nőkben t9bbnyire nincs sem gyilkolási vágy, sem "na ki a legjob, ha nem én" szindróma. ;-PPP
A játékban nekem is ötezer alatt van a rekordom... Úgy 800 körül lehet. :D De a Ti szövegetek jobban hangzik. :D
Valamiért George Bush-t volt a legnehezebb eltalálni. A csajokat mindig fejbe találtam, de búst először a lábain találtam el és attól csak szomorú lett, nem lett komolyabb baja... :)
Azt hittem a többiek majd belekötnek abba, hogy csak szórakozol velünk... de nem. :D
Tanulmányi úton? Én azt hittem azt leggyakrabban külföldre Amszterdamba szerveznek, ki tudja miért... :)
Vác meg természetesen szép. Majd rakok be pár képet a képek témába egyszer róla. :)
Jó tanulmányozást kívánok Nektek. :)
Nem mondtam volna különben sem. Nekem is 5000 alatt van a rekordom. Nehéz, amikor begyorsul. A top10-be esélytelen lenne bekerülni, arról nem is beszélve, hogy tök értelmetlen is. :)
csak hogy ne mondhasd azt, hogy béna vagyok, csináltam 4150 pontot is. bár úgy nézem a top10-be nem kerülök be mostanában
Ügyes vagy! :) Kár, hogy nem az a feladat... ;)