Jó éjt! És végre egy jó kedvvel teli holnapot!
:)) De nem lehetnék valahogy mégis protekciós? ;)
:) Hirtelen én sem tudtam. De a múltkor a keresztlányom támadt le azzal, hogy hogy csinál a pulyka? Na azt se tudtam... :S :)
:) OK. Állj a sor végére, előre a súlyos betegek kerülhetnek. :D
Megyek, késő van. Csak itt felejtettem magam :)
Sziasztok, jó éjt!
OK. :)
Ha érdekel akkor lefényképezhetem, de szerintem megtalálom a neten is azt a képet ami rajta van.
Ó, de kedves vagy Cicalány! :) Lehet, hogy akkor majd számíthatsz rám is. Addig még kitalálom, hogy mi miatt legyek letört.... ;) Például amiatt, hogy foglalkozzál velem... ;)
Nem bántottál volna meg. Látod, ebből is ltszik hogy előző életemben ő voltam, mert ezek a dolgok nem zavartak mikor megtudtam :S
Biztos azért születtem most női testbe, hogy ebben az életemben is a férfiakat szeressem és most ne kelljen másnak lennem :)
Nekem meg egy hosszú macsekos pólóm van, abban alszom. Ettől lennék én is macskás? ;)
Milyen hangot ad ki a mókus? Hát, ööööö... nem tudom. :) ftc múltkor bemásolta egy oldal linkjét, ahol nemzetközileg rajta voltak az ilyen fontos dolgok.... :D
Hát persze, hogy számíthatsz. :) Lassan megfontolom, hogy mégis továbbtanuljak pszichológia szakon, annyi jó pácienst találnék rögtön... :D
Hátt ezeket tustam, de nem akartam leírni, mert nem akartalak vele bántani. Nem értem miért lennél Te hozzá hasonló. Szerintem Te kedves vagy és amikor nem vagy depi éppen akkor jókat lehet veled beszélgetni. :)
Majd lefényképezed holnap a pólót? Biztos aranyos a minta rajta.
Ha átöltözöl, akkor ilyen kis depi Menyétke szoktál lenni? ;) Akkor majd az utcai ruhádban gyere legközelebb fórumozni! :)
Hát "nyaumakmak" nem, nem én vagyok. :S :)
(Hogy csinál egy mókus? Mak-mak-ol? )
Mi tudsz róla amit én nem? Hogy buzi volt? Vagy hogy botrányhős volt? Vagy alkoholista? Ezeket tudom. Vagy mi az amit nem tudok?
Hát Te tudod, bár az amit én tudok róla az nem tette túl népszerűvé számomra. Jó humorista volt azt elismerem.
Igenis! Parancsot értettem! :)
Már sokszor jókat szövegeltünk, amikor jó hangulatodban voltál. Tessék ezért jó hangulatban lenni... ;)