:) Kit masszíroznék? Hát egy másik cicát, mint a képen.
:) Semmi. A szülei szigorúak vele, én meg nem. :)
A masszírozó? És kit masszíroznál? Olyan masszőr cicára gondolsz, hogy, aki betéved, az kap masszírt? :)
:) De mi késztet arra, hogy elrontsad szegényt? ;)
:) Amilyen szerencsém van mostanában én a masszírozó cica lennék... :S De azért nagyon jó kép. :)
Nem. Érdekes módon tanár akar lenni, de még csak 12 éves, eddig már annyi minden akart lenni (zenész nem). De azért elég nagy zajt tud csapni, ha akar :D
A zenei ízléséről meg annyit, hogy lány létére a Tankcsapdát szereti. :)
Á nem, de ők azért vannak, hogy neveljék, én azért, hogy elrontsam. :)
Ja, még egy kérdés... Zenész lesz a kislányból? ;) Sikerült irányítanod élete pályáját?
:D Haragszol a szüleire? ;) Mintha ismételten és szándékosan a kiszúrásra mennél.... ;)
Természetesen olyan gumi játékra gondoltam, ami nem sípolós, csak azér gumi, hogy halk legyen, akármihez csapja. ;)
Hát én is ordítanék a kezei között... :)
Nem az sípol. :D
Ja tényleg amikor pár hónapos volt akkor csörgőt kapott és egy pár iszonyú hangon sípoló játékot meg egy felhúzható izét ami zenélt. :D
Ez utóbbi is elromlott másnapra valahogy, a csörgők elvesztek és a sípolós játékokból kiesett a síp... ;) De azért egy napig volt zene-bona. :)
De egy állat, aki annak az ocsmány uruk hai orknak a kezébe adta szegényt... :)
http://vicclap.hu/pic/5039/
A saját gyerekednek biztos valami halkabbat adnál. Például gumi játékokat. :)
Nem, az csendes. (már megvan neki ;)
:D Nekem is tetszik. Jó ez a kép! Tényleg van meggyőző ereje... Naná, hogy siet a fickó. :)
:)) Milyen ügyes vagy! :D Nagyon értesz hozzá, mit kell egy kisgyereknek adni... ;)
3 évesen a Harry Potter összes részét megkapná, ugye? (ha most lenne annyi) :DD
A mostani random de tetszene Zöld Babynek! :)