Hát akkor választhattál volna optimistább gyógyítót is a készletből... :)
Nincs MSN-em. :(
:) Észrevettem. :) Gyakran hasonló gondolataink vannak. :)
Szoktatok válaszolni... amikor van mit írnom! Mert többnyire nem tudok hozzászólni! :(
De egyformát írtunk és majdnem egyszerre... :)
Jobb lenne MSN-en, mert a mail túl lassú...
Ez a legpesszimistább gyógyítás szöveg mosolyt csalt az arcomra :) Amúgy ftcsrac-cal pont azért érdekes kitárgyalni, mert pasi, és ezt rajta kívül csak a barátnőmmel szoktam kibeszélni, szóval nő a nővel tárgyalás már megvolt:)
Hááát jókat beszélgetnek, meg napoznak... ;)
Már miért lennél? :S Nem értelek. Ti mentetek el külön beszélgetni a MSN-re, innen senki sem lett elüldözve (persze Smetyin és Terrence Hill-en kívül ;).
És ki közösített ki? Ti vonultatok ftc-vel félre, és ezzel kiközösítettek minket... Nem?
Amikor ide (!) írsz, akkor tudunk válaszolni, és szoktunk is... Szerintem nem vagy kiközösítve.
Akkor írd meg mail-ben. Majd kitárgyaljuk, mint nő a nővel. ;)
De ha pont a legpesszimistábbal kezded gyógyíttatni a lelked, nem csoda, hogy mindketten depisek lettetek. :)
Én szeretlek és szeretném, ha továbbra is idejárnál. Ugyanezt üzenem az én Zöld Babymnek is. :)
Ugye. Pedig én előző életemben valószínűleg Graham Chapman (egy Monty Python tag) voltam, elárulom ezt is:) Egyre jobban úgy érzem, napró-napra erősödik a gyanú...
Hát, még nem derült ki számomra, hogy Te mire gondoltál eredetileg... :S A sejtetéseiddel mindig félre akarsz terelni. :P
A Bitchwatchról van szó? Ja, az tetszik... ;) De nekem nem a májkli knájgt miatt, mint egyeseknek... ;D Van benne egy pár jó bőr...
De ha erre gondoltál volna, akkor mi az, hogy jól érzik magukat egymással? :P
Ezt én sem tudom. Mindig kiközösítenek mindenhonnan, lassan a fórumból is ki leszek. Vagyis.. remélem hogy nem!:)
Amúgy én szeretem a Monty Python-t, de azok nem írtak ilyesmit, azok vicces jeleneteket írtak többnyire. :S
Öhm... hasonló gondjaim vannak mint ftcsrac-nak. Ezt nem lehet orvosolni. Most meg olyan "senki sem szeret" hangulat is elkapott.
Nekem nem tetszik a Baywatch! :P Miért Te milyen filmekre gondoltál? ;)
Volt, amíg ki nem lettem közösítve.
Mindegy, abbahagyom, biztos marhára unjátok.
Egy Monty Python érzelmű nem lehet ilyen!:)
:P Miért, Neked annyira tetszenek azok? ;)
Most őszintén? Én sajnálnám, ha nem jönnél többet, de ezt úgy sem hiszed el ha depi vagy. Napok óta csak azon töröm magam, hogy jobb kedved legyen Neked is és Zöld Babynek is, pedig például nekem is rossz napom volt ma.
Azt sem értem, hogy miért írod folyton, hogy nem válaszolunk. Én mindig válaszolok Neked. Nem értelek.
Úgy szeretnék Nektek segíteni, hogy jobb kedvetek legyen, de ha nem tudom mi a baj akkor nem tudok. Ha csak azt írod, hogy bánatos vagy, az nem elég az orvosláshoz. :)
Te is színesíted a fórumot, jó lenne, ha nem akarnád abbahagyni a fórumozást. A depi szövegek helyett meg jobb, ha csak egyszerűen úgy társalogsz, mint pár nappal ezelőttig. Addig volt mit írnod....