Azért Kedves, mert rajta röhögtem:)
Illetve a helyzeten..Írta, hogyha elmegy, mindenki megjön..és tényleg így lett:D
De azért neHarizz:)
újra itt vok(lehet hogy okosabb vok) és megint senki...:S
Jaj de jó! :D
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
:D Ez jó, de szerintem gradU nem összekeverte a pudingokat, hanem a kétféle kész pudingot rétegezett egymásra. De persze ennek ő a szakavatott tudora. :)
"megtekintését szellemi fogyatékosoknk ajánljuk"<-ez jobbabb...
:DDDDDD<-ezt tőlem kapod:) mint a cicás képet:D
Én kisebb :D-t kaptam mint Marci! :( Mindjárt depi leszek! :)
Végül is nem rossz ötlet ha Terrible-ről SUave-ra változol. De vajon belül is módoSUlt valami vagy cSUpán a nevedet fogod változtatni egymáSUtán? :)
inkább azt, hogy "megtekintését szellemi fogyatékosok felügyelete mellet ajánljuk"
biztos mikor megyek akkor fog mindenki megjönni... mind1, én megyek most... gúdknájgt, jó estét! kellemesesti beszélgetést(amiben megin nim leszek benn...)
Szia Samanta-girl99! A nevem kissvakond007 és nemrég regisztráltam magamat(Pontosítva tegnap:2005.11.18.-án),és még nem ismerek senkit sem!De ahogyan olvastam a beszélgetéseiteket elég szimpatikus banda vagytok!Szeretnék beszélgetni veletek én is!
... ez a kisvakond mindig odaírta a hsze elejére hogy xy vagyok???? :S
"Nemsokára eléri a Dumaláda a 100 beírást..:) aki beírja a 100.-at azt egy átok fogja érni..olyan átok ami zöld-fehérré teszi a véreteket..szívből fogtok szurkolni az FTC-nek!!! :)"... mostanában egy óra alatt írunk 100at...
neked teccenek ezek a pókember és múmia és bléjbléd filmek? ezek annyira nemnormálisak... ki kéne tenni rájuk a 12es karikát...