nemtom, én mindig olyankor használom az "egyik ismerősöm" formulát, mikor nem akarom a hallgatónak az orrára kötni, hogy ki az az illető.
Szerintem 3-4 Balázs Pali mélynyomóval megtenné a hatását:D
:D Te legalább látod a lényegét. :)
ja, tavaly se tudták elkapni soha, hogy mikor kell permetezni. mindig rosszkor csinálták. nembaj, így is pénzbe került, csak a szunyogok nem döglöttek meg.
A múltkor volt egy pszichológiai témájú műsor a tv-ben és abban mondták, hogy általában amikor valaki arról beszél, hogy az egyik ismerősöm... akkor magára gondol. SZóval Baby hánynál tartasz? :D
Több ilyen van, de szerintem 2-nél láttam a beírásodat, és ez az egyik lehet...
Már megint bepisilsz a röhögéstől?
A random vizelő Cicát jelez a közelben:D
ja, a drága mama is csak ritkán tud csinálni banános sütit, pedig az is nagyon finom. pillanatnyilag 2 éves vastartalékokat használ fel erre a célra.
Nem ebből van több, hanem csak sok ilyen van nem? Én mintha másikra emlékzenék. De igazad van ez is az! :D
A Su nick teljesen független a superusertől? Mondjuk az egyiptomi istenség sem gyenge....
A szúnyogokat is, csak azért nem bírják normálisan lepermetezni még a peték kikelése előtt, mert akkor felesleges lenen a szúnyogriasztók sokasága.
Banánost nem láttam, de az én híres ananásztortámnak az egyik legfontosabb összetevője az ananászpuding. :) Az fincsi. Csak sajnos nagyon ritkán lehet csak kapni, mert a boltos szerint nincs rá kereslet. :S
NJem, de az egyik ismerősömnek van olyan:D
Óó Axe hatás? Végül is a vérszívó szúnyogok nőneműek, vonzó lehetsz Baby. :)
De Te ugye nem kattingatsz, mint az a béna pasi a reklámban? :D
ja, csak azokra nem lenne tömegkereslet, ergo a boltok nem rendelnek belőle. utálom a piacgazdaságot.
:) Ez is több példányban van fent, mert egy másikhoz odaírtad, hogy fából vasparipa.
Igen, az jó lenne..meg almás vagy valami más gyümölcsös...nem ilyen sablonos.