tudom... jó helyen kell lenni jókor, ez a titok... amúgy ezek a rajzfilmeg annyira primitívek amik most mennek... inkább adnának vmi kisvakondot vagy vmit... mikor én 3-4 éves voltam akkor még azért jók voltak...
attól még degeneráltak. mellesleg jobb ha tudod, hogy a mai világban nem az észre osztják a pénzt.
hát... lehet vki úgy 100 kilós hogy "sovány", akkor sztem több... de ha csak mondjuk 180 centi akkor biztos csak 14.
akkor a listára kerüljön csoki is...
ilyen se volt még... hogy az uccsú 6 témában nem az én nevem volt ott utolsó hozzászólóként.
na ja. de a puding csak hidegen az igazi. én szoktam bele kekszet, meg csokidarabkákat is tenni, meg esetleg egy kis cherryt
dehogy azok! nézd meg mennyit kerestek vele...:S
Egy 80 kilós ember csontváza mintegy 14 kilogrammot nyom... nem tudtam... aszittem olyan 5-6 kiló...:S
szerintem akik ilyeneket kitalálnak azok mind szellemi fogyatékosok.
ha megégette akkor lehetett még vagy 50 fokos akkor még nem bőrösödik;) Ha viszont berakja a hűtőbe és megvárja míg lehűl 4 fokosra akkor már tuti hogy bőrösödik.
ebben csak két szánalmas dolgot találtam. az egyik, hogy rögtön elkezdték a felelősség elhárítást, a másik meg az, hogy ez az eset egyáltalán hír lehetett.
igen... nem tom azért ezt is mennyi ideig tartot..:S :D
vagy csak nem vártad meg amíg bőrösödik:)
úgy látom a fejlesztők kínjukban már nem tudtak semmi értelmeset kitalálni
nem tom és ez kit érdekel az országban? sztem senkit... ez is olyan rtlklubos hír...
nah... holnap megyek veszek pudingport és tejet(meg persze mazsit) és olyan pudingpartit csinálok hogy chuck na:D ;)