Jaja :)
Az jó lenne megint. Nem tudod hogy most Harimata miért nem ír ide? Mert a képek alatt szoktam látni a hsz.-eit.
Amúgy tök jó hogy te így megvéded őt, ha visszajön és visszaolvas biztos jólesik majd neki. Vajon ha én mennék el engem is megvédene-e valaki? ... :( Kétlem.
Én nem egy aranyos cicuka vagyok hanem egy... nem is tudom mi akire mindenki haragszik :((((
Remélem, azért majd lesz. :) Korábban is voltak olyan beszélgetések, amikor mindenki bekapcsolódott, és csak ontottuk a hsz-okat.
Ha nincs közös téma nehéz közös beszélgetést folytatni...
Én arra a múltkorira gondoltam, hogy "vajon most tényleg sajnálod...."
Harimatával rengeteget dumáltam már, és nem rosszindulatú. Ő egy kedves Cicalány, nem akar senkinek rosszat. Mostanában tényleg morci voltál vele.... Ha rendesen szóltok egymáshoz, meglátod, hogy nem fog veszekedni ő sem. Jó lenne, ha kibékülnétek, és megint lennének közös dumálások.
Nem vagy hülye! De ne beszéld már be magadnak, mert már nagyon zavar! :(
:O És ez kellemes? :S Tényleg?
Értelmes dolgokat osztok meg veletek, kérlek nézzétek el, hülye vagyok.
Olyan kellemes dolgot érzek most fizikailag.
A szememet nem bírom nyitva tartani, és úgy érzem, hogy az agyam dagad és szétfeszíti a fejemet, a halántékom belülről szúr, a szememet majd kinyomja a dagadó agyam.
Nagyszerű lett a fülhallgatom:)
Eddig csak recsegett a jobb, mostmár hallog másodpercenként kb 10-20 pattogást is...:)
Lusta vagyok újat venni. :(
:DDD Ez jó! Milyen hülye érzés lehet, ha az egyik fele nagyon boldog, a másik meg depi... :)
Okoskodó
Egyszer skizofréniában szenvedtem, de most már jól vagyunk.
:DDDD
:)
Ezt én is szoktam használni, általában dalszövegeknél:)
Sok kifejezést ismer, és gyorsabb, mint szótárban keresgélni.
Ezt a szótárt használom. A tálcán ez a Sztaki szótár van épp a Vicclap mellett :)
Szótárba ezt tudom ajánlani:
Szövegfordító kell, keresek.
Az én tudásomat már kitárgyaltuk, tudod:D
Nem tud valaki németül? :( Úgy utálok fordítani és most épp németről magyarra fordítok egy szöveget, de már nagyon unom!! :(
ügyi.. na megyek, sziasztok...
Jó éjt!
Elfelejtettem köszönni...
Sziasztok!