Nekem is teli...
Jujj ezek nagyonnagyon szarok... sose vennék fel egy ilyet... jó nekem az ami lobog a szélben:-)
Köszi, viszont. Nekem már tele a pocim. Csekkold le az emiled.
óóó heeee, Smetyi beleírt a jobbnál jobb viccekbe:(((((
jó reggelt jó napot jó étvágyat itt vagyok:D
Hogy mennyire zavarta őt az msn-ezés, azt csak ő tudja. Erről nem tudok nyilatkozni.
Az jó lesz. :)
gradU, a minap átnéztem a címlistámat és elégtétellel nyugtáztam hogy mindenkié megvan... csak a tiéd nincs! Megtisztelő lenne ha megadnád valamilyen úton-módon.
Idézgető
A Volvo bejelentette, hogy piacra dobnak egy speciális női autót. Ugyanolyan lesz, mint a többi, de három sör után a felső rész magától leesik.
- Conan O Brian
:DDD Tuti gép lesz! :) Ja, hát az csak egy sima kabrió.... ;)
(Fene az O Brian nevébe, az előbb elveszett a hsz, mert az aposztrófot nem figyeltem. :S)
Magammal hoztam? Akkor miért csak Harimata irányából éreztem ezt? Néha úgy éreztem hogy az is zavarja hogy MSN-ezek az Úriemberrel. Mindig megjegyezte... én azt is szemrehányásnak vettem. :(
Mindegy, felejtsünk el mindent tényleg ha lehet.
Nem. Inkább rosszkedvű voltál, és azt magaddal hoztad a fórumba.
Nem vagyok az? Csak udvariasságból mondod ugye? :(
:SS Hú, ez érdekes érzés lehet... Nem hangzik olyan kellemesnek. :) Ez nem valami migrénes fejfájás? ;) Vagy ennyire okos vagy, és már nem fér el az agyad a koponyádban? Hamarosan akkor majd hullani kezd a hajad is. :)
Nem vagy az.
Elutasító, lerázó? Ezek szerintem nem jellemzőek Harimatára. Nem emlékszel, hogy ő próbált a legtöbbet vigasztalni? Mindig próbálkozott vele, de nem járt sikerrel.
Szerintem kezdjétek el tiszta lappal, nem lenne jó az örök harag. Hölgyek csak ne tartsanak haragot! :)
Én kijönnék vele, bár mostanában jól megkapom itt hogy csak az én hibám az egész, de én valahogy elutasítónak, meg lerázónak éreztem a stílusát velem. Hát elnézést, meddig bűnhődjek még? :( Megkaptam, beismerem: szemét dög vagyok, Harimata már visszajöhetne tényleg!
Pontosan nem tudom, de lehet, hogy már nem akart vitatkozni, és inkább lelépett... Vagy csak sok a dolga, és fáradt... De azt hiszem, inkább az előbbi, mert azért néha csak ráérne egy rövid időre. Bánthatta, hogy mostanában nem jöttetek ki egymással. :(
Téged is megvédenének, legelsőként az Úriember. ;)