Sziasztok! Ha esetleg van itt valaki.
Gebe nyest=Mick. Ez 100 100alék...
szerintem
ennyi ideg???:O Nerm semmi.
Csak annyit kérek, hogy ne reagáljatok a gebe nyest gyerekre.
Mire megjövök, addigra lesz dolgod :((
De utálom az ÉMÁSZ-t!!! :(
Megyek, még van egy kis dolgom.
Szia!
Amúgy elfelejtettem, Jó reggelt!
Sziasztok!
Na ja. :) Bemész a pesszimisztikológiára :DD
Hehh, elvonókúrát kéne alkalmazni a pesszimizmusnál is:)
Azt hittem hogy majd vissza kell olvasnom egy csomót, erre szinte semmi... Tegnap délután 4 óra felé elment az áram mert vihar volt és egész este vártam hogy megcsinálják, de este fél 11-kor lefeküdtem. Reggel kelek fel... semmi. Már épp itt búsultam a gép előtt amikor egy kattanás és visszajött az áram.
Juj, de haragszok az ÉMÁSZ-ra, délután négytől reggel hétig nincs áram... ez skandallum!
Jó reggelt!
Nem annyira lehetetlen az, csak akarni kell. Rajtad múlik hogy minek örülsz, meg minek nem. Nekem sikerült, pedig én is pesszimista voltam.
Okoskodó
Pesszimista az, akinek mindíg igaza van, de mégsem örül neki
Ez...Ez..ez tényleg igaz:)
Megígértem Menyétkének, hogy optimista leszek...de lehetetlen...
Igen azt tudom.
De az ausztrál rugby az más, mint pl az amerikai.
Nálatok nincs semmilyen védőfelszerelés.
Semmi válvédő, sisak meg stb.
Csak a labda, rövidgatya mez, cipő, és fuss. :))
Ezért jó az ausztrál rugby. :)
ébren voltam, törit tanultam, ma rómaikból tz., 70 oldalból:(
Marci ébresztőőőőőőőőőőő!!! El ne késs a suliból...
Ződ!
Itt a focit nem football-nak híják. Hanem soccer-nak. Hülye nép ez az ausztrál. A rugby és a football között az a különbség, hogy a rugbynél beöltöznek páncélba, míg a football-nál nem. De mindkettőnél azt a randa ovális labdát kergetik. A szabályokat nem tudom, de Te tuti igen.
Matácska!
Kérlek ne haragudj, hogy így elcsesztem a pénteki dumcsit. Tök mérges vagyok magamra. Most szerdán megint tudok lenni egy órácskát, aztán Június 2. a következő lehetőség. Ha jó valamelyik gyere!