Tényleg Su(kár) Apu, már azóta el akarom ezt küldeni Neked, amióta átszellemültél költői lélekké... :)
Ez egy kabaréjelenet amibe jókat verselnek,
és egy-két embert az őrületbe kergetnek... :)
Minek ide angol, vagy német nyelv? Töröm én a magyart is... :D
feladtad a rímeket?:P én még az első stádiumban vagyok.. nem csinálok semmit..:D
:) Akkor még kicsit kell próbálkoznod. ;)
:DD Majd jól rácsap a kezedre, ha tapintgatsz. ;)
Cicamata, Te kortalan: :)
"nekem sincs időm sosem semmire sem mostanában."
Ebben a mondatban annyi tagadás van, hogy eladhatnád a Rigó utcának a licenszét a nyelvvizsgák összeállításához. ;) Szeretik az egyszerű mondatokat. :) (tudom, beeeeeee :P ;)
Recently I have never any time to anything, too. (bár az angolok nem szeretik az 1-nél többszöri tagadást) Vagy valami hasonló gyönyörűség lehetne angolul. De németül is elbűvölő lehet. ;)
látom kényes témára tapintottunk nálad;)
gúdnájt:)
Á a hölgyek kortalanok, mégsincs időm semmire sem... Ez a vicc a nőkre nem igaz. :D
Gúdnájt. :)
akkor te is úgy lehetsz ezzel mint én;)
Sosincs időd? Akkor arra tippelnék, hogy túl vagy az első 20 éveden, valahol az első 40 évedben jársz... ;)
Bár én beszélek... nekem sincs időm sosem semmire sem mostanában.
á, arra nincs most időm, majd később, ha megérem:)
Viszont mostanában ritkán jártsz erre, lehet, hogy a kapuban ücsörögsz? :D
vagy fordítási hiba, vagy csak a közérthetőség kedvéért írták így. köztudott, hogy tehénnel nem dolgozott semmilyen farmer a mezőn. erre a célra bikákat, vagy ökröket használtak. ökör még nem vagyok;)
Hármat találgathatok?! OK. Akkor mi vagy? Kutya, tehén, vagy ember? :D
Csak halkan jegyzem meg, hogy tehén van a viccben, nem bika... :P :D
Egyébként a Gemini egyik dala jutott eszembe a viccedről:
"Álmodtam, játszottam, voltam már boldog is. Születtem, felnőttem, lehetnék ember is." :)
Mond csak Te most melyik stádiumban vagy? :D
........nevettetjük az unokáinkat, mint a majmok, és az utolsó tíz esztendőnkben csak ülunk a ház kapujaban és ugatunk, morgunk mindenkire, aki csak elsétál a ház előtt.