Mi a különbség a BÁTORSÁG, COOLNESS és IGAZÁN COOL között?
BÁTORSÁG: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Feleséged áll az ajtóban seprűvel a kezében, és Te rákérdezel: "Takarítasz, vagy repülsz valahova?"
COOLNESS: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz. Bűzlesz a női parfümtól és az ingeden rúzs foltok láthatóak. Megtapogatod a feleséged fenekét és szólsz: " Te vagy következő"
IGAZÁN COOL: Reggel 3: 00 totál részegen hazajössz, feleséged fekszik az ágyban, és nem alszik. Fogod a széket, ágya mellé ülsz. Kérdésére: "Mit jelentsen ez?" válaszolsz "Első sorban akarok ülni, amikor az a cirkusz elkezdődik".
Egy kis arab törzs vezetője az USA-ban vendégeskedik. A vendéglátók természetesen meghívják vacsorára is. Mivel az ételek szokatlanul sósak a sejknek, elküldi szolgáját egy kancsó vízért. A szolga elszalad, majd nemsokára visszatér a vízzel. Mikor kifogy a kancsó, a sejk ismét elküldi vízért, ám pár perc múlva a szolga üres kézzel tér vissza.
- Abdullah, te rusnya tevefattya! Nem megmondtam, hogy hozz egy kancsó vizet? Miért nem teljesíted parancsomat?
A szolga térdre esik:
- Én próbáltam, ó Fénnyestekintetű, de valaki ült a kúton.
A fagyi? mmmmm az finom! :)
Ha nem lehet körülírni, talán lehetne körbenyalni?? ;)
Épp elég világosan fogalmazol Te helyettem is. :P :)
A nyalakodnivalót nem tudom igazán körülírni. Olyasmi dolog, mint mondjuk a fagyi... :)
Nyelvi nehézségeim vannak, de nem minden szinten! ;) De Te sem könnyíted meg a sorsomat... Ha világosabban fogalmaznál, az sokat segítene. :)))
... nekem fognak ajánlani nyalakodnivalót a többiek?? Őszintén mondva nem értem. A nyalakodnivaló nincs benne a szótárban. :)
Én csak azt mondtam, hogy az a bizonyos "nyílás" túl jól sikerült... ;) Azt hiszem, hogy a legtöbb férfi sorstársam egyetértésben lesz velem. :)
én akarok! Nincs szükségem gurura aki majd megmondja nekem, hogy mit gondoljak vagy mit sem!
Azok az esetek amikre Te célzol (a négerek akikre az amcsi felsőbbrendű nemzet annyira haragszik (2006-12-20 18:49:32)) az még az 1950-60-as években történtek az USA bizonyos dél-keleti részein, ahol a Ku Klux Klan befolyásos volt.
Ugyabban az időpontban, tehát az 1950-60-as években Magyarországon több 100 000 ártatlan enber ember ült börtönben, vagy a recsk-i kényszermunkatáborban halálra verték, vagy egész egyszerűen kivégezték őket. Azóta egy új divat jött szokásba: Az ÚJRATEMETÉS!
Mintha ezzel a probléma meg lenne oldva! De az ártatlanul kivégzett emberek élete nem lett visszaadva! Tehát egyetértek veled, jobb lenne ha mindenki előbb a saját háza táján söprögetne... mert Magyarország nem éppen az ideális példakép az emberi jogok szempontjából.
Azonkívül az a véleményem, hogy egy négernek az USA-ban több joga van mint egy cigánynak Magyarországon. Lehet, hogy neked nem ez a véleményed... mert nem vagy cigány! Úgy hallottam, hogy néhány ezer magyar cigány Svédországban kért menedékjogot... :) :D Ezzel szemben még egy amerikai néger sem kért menedékjogot Magyarországon, sem Svédországban. :P Tehát mégiscsak jobb lenne ha mindenki előbb a saját háza táján söprögetne...
Újra megismétlem: legalább 20 arab ország létezik ahol a toleráns nyugati népek megszálló erői nincsenek jelen, de ahova istentudja miért, nem akarnak menni az arabok.
Most ki terrorizál kit??? Angliában, Franciaországban, Spanyolországban, USA-ban, Olaszországban, Nyugat-Németországban ARABOK robbantottak áruházakban mészároltak ártatlan embereket, nőket, gyermekeket. A helyzet tűrhetetlenné vált, a toleráns nyugati népek azt mondták, hogy NO!!!
Nem tudom miért hozod fel a török vendégmunkást aki elvégzi a kellemetlen munkát. Mert nem a munkájukkal van probléma, hanem az életmódjukkal! Nyugaton a csador nem kötelező, de a török muzulmán vendégmunkás KÖTELEZI a leányát és feleségét a csador viseletére. Amikor a kislány azt mondta, hogy nem, a török vendégmunkás aki elvégzi azt a munkát amit a németek nem szivesen végeznek el, egyszerűen meggyilkolta a saját leányát.
Látod, gyűlölöd a nyugati országokat, de nem is tudod miért. Nem ismered a itteni realitást, csak azt amit propagandacikkekben olvasol. Az pedig nem felel meg a valóságnak.
A nyugati toleráns népek szeretnének a saját országukban békességben élni, úgy, mint azelőtt. 3-4 évvel ezelőtt még keresztek voltak az iskolákban a falon... le kellett szedni őket, mert bántotta a muzulmán tanulók szemét! Már arról is beszélnek, hogy nem fog szabadni "Kellemes karácsonyi ünnepeket" kívánni, hanem csak "kellemes ünnepeket", mert a karácsonyt a muzulmánok nem ünneplik. Ha például egy kasszásnő kellemes karácsonyi ünnepeket kívánna egy muzulmán kliensnek, az vérig lesz sértődve, hogy őneki ilyet ne kívánjanak! Egy illuminált lökött meg azt találta ki, hogy ne karácsonyt ünnepeljünk, hanem az év legrövidebb napját! Szóval a hülyékből már nem kellene importálnunk, van belőlük itt is elég.
Újra megismétlem: mi csak békességben akarunk élni. Aki meg akarja ünnepelni a karácsonyt az megünnepli, aki meg nem... hát nem! De senkit ne kötelezzenek, hogy hogyan köszönjön, vagy mit ünnepeljen! Szabad országban élünk és úgy ünneplek ahogy én akarok és azt amit
talán azért nem mennek oda, mert a toleráns nyugati népek megszállóerőitől nem férnek már el:)
mellesleg a toleráns nyugati népek miért mennek oda terrorizálni a lakosságot, ha nem tetszik nekik az, ahogy azok élnek?
kifejezetten demokratikusnak tűnik leigázni néhány országot és megmondani nekik, hogy hogyan éljenek.
egyébként magyarországon keresztül valóban rengeteg török munkás megy németországba és a környező európai országokba dolgozni, de én még nem láttam, hogy a németek azért háborognának, hogy van aki elvégzi azt a munkát amit ők nem szivesen végeznének. és valahogy azt sem hallani, hogy mindegyikből ámokfutó válna holmi vallási különbségek miatt. persze biztos vannak ilyenek is, de azt gondolom ezen a téren jobban teszi a keresztény európa, ha nem szól egy rossz szót sem, hanem előbb a saját háza táján söpröget(ebből a szempontból az usa sem jobb, ahol még nem volt feketebőrű, vagy éppen nőnemű elnök és valószínűleg nem is lesz soha).
én inkább azt tartom szégyenletesnek, hogy egy ember aki itt folytatta orvosi tanulmányait és szabadidejében orvosi könyveket fordít az anyanyelvére nem kaphat vízumot, hogy ellátogasson hozzánk, oda ahol a fiatalkori éveit töltötte, mivel leterroristázzák csak azért, mert nem keresztény.
propaganda beszédünket hallották..................
nem is a nép a probléma, mint ahogy nálunk sem. bár sajnos hagyják a kormányt azt tenni amit csak akar, mint ahogy nálunk is.
Te elismerted, hogy a hosszú külföldön töltött idő miatt nyelvi nehézségeid vannak... :P arról nem is beszélve, hogy ha továbbra is ilyen disznófülű maradsz, akkor ajánlani fognak Neked nyalakodnivalót a többiek... de az nem biztos, hogy olyan dolog lesz, ami tetszene. :P :DD
:D Na tessék, a végén még rólam lesznek a disznóviccek elnevezve. ;)
- Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy találjak egy megfelelő "nyílást", ahova a férfiak behelyezhetik a "toldalékukat".
Azt hiszem az a "nyílás" egy kicsit túl jól sikerült, azért nyalják (vagy nyaljuk?) azt annyira... :DD
Ebben egyetértünk Pucstorta.
Az még sajnos a jobbik eset! A jihad nevében képesek elvágni a torkát vagy egyszerűen lefejezni egy ártatlan embert. Ott az arab nép és azon túl a muzulmán vallás intolerenciája a nem-muzulmán népek ellen ami a lényeges probléma. Lassan már ellepik egész Nyugat-Európát és Észak-Amerikát. Miért jönnek ide amikor erkölcstelennek tekintik, ha egy nő sexy-sen öltözködik? Itt liberálisak az erkölcseink, alkalmazkodjanak a szokásainkhoz! Ha nem tetszik, kb. 20 arab ország létezik (abból egyetlen egy sem demokratikus!), ahova mehetnének. Hát miért nem mennek oda?
Különbséget kell tenni az amerikai nemzet és az amerikai kormány politikája között.
Én jól ismerem az USA-t (és nem csak újságcikkekből), mert a vakációim nagy részét ott töltöm, meg a munkámmal kapcsolatosan is járok oda. Tapasztalataim szerint az amerikai nép az ellenkezője annak, amit itt olvasok róluk.
A kormányuk politikájával természetesen egyetértésben lehetünk vagy nem, mindenkinek jogában áll kifejteni saját, személyes véleményét. Ezzel kapcsolatosan a véleményem inkább negatív, mint pozitív.
Na, mi volt a levélben? Neked elküldték? ;)
Jelen esetben Ferraro-val értek egyet. Nem szívlelem az amcsikat, de az arabokkal jönne a csador, a feleség vétel, az előre eldöntött házasság, és aki más nyelven beszél, mint az arab annak kivágják a nyelvét, mintahogy azt az egyiptomiakkal is tették. És ez még csak a jéghegy csúcsa...
Egy Ferraros vicc.... :)
Isten, miközben a mennyben üldögélt, egyik nap úgy
határozott, hogy megtudja, hogy mennek a dolgok lent a
Földön. Megkérte Gábriel arkangyalt, hogy nézzen körül, és
jelentse neki a dolgokat. Gábriel egy átlagos embernek
álcázva leköltözött a Földre, ahol is eltöltött egy egész
évet, majd miután visszatért a mennybe, egy kerek hónapon
keresztül dolgozott a jelentésen, amit majd Istennek átad,
hogy mennek a Földön a dolgok.
A jelentésben az állt, hogy a dolgok nem nagyon változtak az
utolsó látogatás óta, csak a szokásosak: háború, éhség,
embertelenség. Csak egy dolog, ami igazán bosszantó, a földi
emberek 95%-a az orális szexet részesíti előnyben.
Ez a statisztika Istent nagyon felbosszantotta. Így szólt:
- Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy találjak egy megfelelő
"nyílást", ahova a férfiak behelyezhetik a "toldalékukat".
És különben is, miért használják a nyelvüket a női "nyílásnál"?
Isten nagyon mérges, ezért elküldi Gábrielt, hogy
kigondoljon egy megfelelő jutalmat a maradék 5%-nak, akik
tartózkodnak az orális szextől, ettől a gyűlöletes
tevékenységtől. Gábriel, aki közismert precízségéről, erősen
elgondolkodik a dolgon, és úgy dönt, hogy ír egy levelet
Isten nevében azoknak az embereknek, akik nem követik ezt a
szégyenletes szokást. Két hónapon keresztül írja a levelet,
ügyelve minden apró részletre. Végül átnyújtja Istennek
jóváhagyás céljából.
Isten nagyon elégedett, és örül, hogy Gábriel ilyen remekül
megoldotta a feladatot. És tudod mi állt a levélben?
Nem!?
Hmm, ezek szerint Neked sem küldtek belőle. :DDDDDDD