valaki nem tudja az excel-ben mi a játék kódja? Beszéltem róla az infótanárral, ő még játszott is vele de nem tudja
Excel 97 repülőszimulátor:
1. Nyiss egy új munkalapot és nyomd meg az F5-öt.
2. Ird be: "X97:L97" és nyomj Enter-t.
3. Nyomd meg a Tab gombot, tartsd nyomva a Ctrl-t és a Shift-et és klikkelj a Diagramvarázsló ikonra.
4. Használd az egeret a mozgáshoz - bal gomb a hátra menet és a jobb gomb az előre.
5. Keress egy táblát a területen! 
én 2007-ben próbáltam, nem müxik... lehet hogy régebbi wordre vankitalálva?
2 órás youtube-os keresgélés után megvan
Annak a qvick brown fox-os mondatnak kell kijönnie, mivel az tartalmazza az angol abc összes betűjét....csak mivel nekünk más word-ünk van egyből az abc-t hozza ki nem is tököl ilyen vicces mondatok kitalálásával
miféle tesztszöveg ez? Azért van annyi karakteres probléma, mert a hülye amcsik el sem tudják képzelni, hogy van más írás is.
Itthon ez a tesztszöveg >>>
Árvíztűrő tükörfűrógép
Valaki elmondaná mit kéne látnom itt: = rand(200,99)????
Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd irjátok be: = rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és…
erre mit kéne kihoznia??? Én négyszáz oldal ABC-t kaptam... A repülőszimulátort meg kipróbálnám!!!
Egyetemes hülyék: A mikor valaki valami nagy hülyeséget kérdez vissza én egyből azt válaszolom: Nem.-Hanem?? Utánna mindenki röhög
dioritának kell igazat adnom, eladóként dolgoztam egy ajándék boltban... és nem küldhetem el a francba az embereket, kérdezzenek bátmekkora baromságot...
Erre vannak példák:
-500 Ft os ezüstös színű gyűrű az asztalon. Vevő kérdezi: "Ez ezüst?". Na most, ha 1-2 alkalommal megtörténik, vicces. De amikor már 50-edszer történik meg, már nem vicces.
- van kis üvegcsében különbözű kövek, minden üvegcsében azok, amelyek az adott csillagjegyre jellemzőek. Vevő odahozza hozzám, és kérdezi "Ez szerencsét hoz?"
Dolgozzatok bármilyen boltban, bármilyen beosztásban, és higyjétek el, egy hónap után elgondolkozol, hogy ténylegilyen sok hülye van-e ezen a bolygón, vagy csak ide tévednek-e be? (Válasz: mindenhol ott vannak
)
az eladó lét jelentős része is lötyögés. a legborzasztóbb benne az ügyfelek és az unalom. nem mondanám, hogy meg lehet benne szakadni. persze aki nem bírja az ügyfeleket, az menjen árkot ásni. pár hét és boldogan fogad minden vevőt.
nem, ezt a munkát sem kell bemutatni, ehhez is volt már szerencsém.
Nekem van egy jó mondásom az egyetemes idiótákra
"Nagy az isten állatkertje de nem elég magas a kerítés." Én ehhez még azt hozzátenném h nincs kerítés mert ellopták és alásták valahol...

Egyébként az ilyen típusú munkához nagy adag türelem és humorérzék kell.
Hehe 
az emberi hülyeség tényleg határtalan. Erről egy bulis sztori jut eszembe, parti a város szélén, nem túl okos ismerősömmel meg egy csoport haverral álldogálunk a ház előtt.
A lány a szemben levő házra mutat:
- Ez a ház lakatlan?
- Nem.
- Akkor?....
még csak nem is szőke az illető.
Bill Gates földi pályafutását befejezve a Pokolra kerül. Az ördög azt mondja neki:
- Mutatok neked három helyet. Ezek közül te választhatod ki azt, ahol az örökké tartó bűnhődést fogod eltölteni.
Elsőként egy lángoló tavat mutat neki, ahol milliónyi elkárhozott lélek szenved mindenféle szörnyű kínzás közepette.
A második hely egy hatalmas aréna, ahol több ezer embert üldöznek kiéhezett oroszlánok. Végül a harmadik hely egy kis szoba, ahol az asztalon egy üveg bor, a sarokban pedig egy számítógép található.
Gates gondolkodás nélkül ezt választja.
Az ördög betessékeli, majd rázárja az ajtót. Ahogy megfordul, beleütközik Luciferbe, aki dühösen mondja neki:
- De hát ez Bill Gates volt. Emberek milliói köszönhetik neki ! nyomorúságukat, te meg a legjobb helyre zárod? - Mindenki ezt gondolja - kuncog az ördög. - De a borosüvegen nincsen lyuk...
- és a számítógép?
- Az a legjobb - nevet hangosan az ördög. - Windows 95 van rá telepítve, és a billentyűzetről hiányzik 3 gomb.
- Melyik az a három?
- A CTRL, ALT és a DEL..
3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:
1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben létrehozni egy mappát „CON” név alatt. Valami furcsa és megmagyarázhatatlan!. …A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY „CON” NEVŰ MAPPA.
2. Mindazok akik Windows-t használtok: 1) Nyissatok meg egy üres Notepad file-ot 2) Irjátok be ”Bush hid the facts” (idézőjelek nélkül) 3) Mentsétek el bármilyen név alatt 4) Zárjátok le és nyissátok újra. Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni…
3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd irjátok be: = rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és…
Kinyomoztam a válaszokat :
1. CON is a reserved device name in windows therefore you can't create folder of that name
Following reserved device names cannot be used as the name of a file:
CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8,
COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9.
Those names are reserved cause they are 'DOS' device names.
2. Egyszerű notepad bug.
A harmadik pedig egy winword program utasítás itt találod:
http://support.microsoft.com/?kbid=212251
ja, főleg ilyent kitalálni, hogy pont az ms-nál nem tudják miért vannak ezek a triviális dolgok.
a random funkció még csak nem is feltétlen "húsvéti tojás". gondolom jól jött nekik a tesztelésnél egy ilyen funkció.
tudtam, hogy ezért nem lehet, (kb amióta a kommentemet írtam
) kl meg a repülőszimulátor nekem működött a word 2007 előttiben is amim volt, de nemtom meik volt az... sztem 2002es...
Nem kell ennyire túlmisztifikálni az egészet. Furcsa és megmagyarázhatatlan? Dehogyis. Ezek a rövidítések lefoglalt nevek (pl. hálózati meghajtók, nyomtatók, egyéb csatlakoztatható ezzközök), ezért nem lehen ugyanolyan nevű mappát létrehozni. Van még belőlük több is. Nem kell ezekhez se indián, se varázslat.
A word-os meg egyszerű "húsvéti tojás": a programozók viccből rejtették el benne. A 97-es excelben pl. egy repülőszimulátor van elrejtve.
Ezt az utolsót nem ismertem, gondoltam, ha egyszer már megtetted, csak nem fagy le tőle az egész (minden mástól elképzelhető)... Áú!
Ez igen durva látvány volt.
de utánanéztem: ha mappanévnek írod: COM1 vagy LPT1 vagy PRN azt sem lehet
meg hogyha ékezetmentes szavakat írsz a jegyzettömbbe, 4 3 3 5 karaktereseket így sorban, azt mind megváltoztatja mint a bush-osat...
nekem 2007es wordöm van, sajnos azt nemtom kipróbálni, de régen mintha sikerült vna már egyszer(: de nemlövöm le a poént
- Mit mond a tehén?
- Múú.
- Mit mond a macska?
- Miáúúú.
- És az egér?
- Klikk!
A bennszulott ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.
Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.
- A fenébe! - mondja a bennszülött. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!
Egy nő kocsijából kifogy a benzin az indián rezervátumban.
Kiáll stopolni, de csak egy indián jön arra lóháton.
-Nem vinne el a legközelebbi benzin kútig?- kérdi a nő.
-Szívesen hölgyem, csak üljön ide elém,és kapaszkodjon.
Elindulnak, lépésben poroszkálnak, de az indián néha- néha vidáman felüvölt.
A nő furcsálja dolgot, és még erősebben kapaszkodik.
Elérnek a benzinkúthoz, az indián még egy utolsó hatalmas juhééé-t ereszt meg, a nő leugrik, megköszöni az utat és odamegy a kutashóz, aki megkérdi.
-Mi történt asszonyom???
-Kifogyott a benzin az automból, és ez a rendes indián elhozott idáig.De nem tudom miért, szinte végig hujjogatott az uton.
-Miért mit csinált maga??
- Én semmit, csak kapaszkodtam a nyeregkápába.
Erre a kutas elgondolkodva néz a távolodó indián után, és a bajsza alatt dörmögve csak annyit mond.
-Érdekes, ezek az indiánok sohasem használnak nyerget...
Uhh, bazz első nap:
1. Fél nyolckor már ott voltam (busz miatt)
2. Évnyitó fél kilenckor
3. Kilenckor elküldenek a pi**ába
4. Elvileg negyed tízkor jön a busz...
5....ehhez képest az beállít háromnegyed tizenegykor! 

Halihó mindenkinek. Én még új vagyok itt, de már olvasgatom egy ideje a fórumot.
Beköszönésképp egy vicc:
Jereváni rádió kérdezz-felelek műsora.
- Fürödhetek, ha hasmenésem van?
- Persze, ha van elég...
jó éjszakát mindenkinek.
nem, Ybl Miklós Építéstudományi karra, építőmérnöknek tanulok... ez lesz a 4. évem, és még lesz ezen kívül... talán 3
sokat dolgozok egyetem mellett. Ez van, éljen a magyar gazdaság! 
"ez lesz a 4. évem, és még lesz ezen kívül... talán 3"
haha, az egykori vízép tanárom azt mondta volna erre: a kis optimista.
Hirdetés egy újságban:
Szexis női hang várja hívásod...
A telefonba tényleg egy kellemes női hang szól bele:
"A hívott számon előfizető nem kapcsolható."
Én egész nyáron, minden nap melóztam (komolyan, heti 7 nap, reggel 9től éjfélig), úgyhogy én személy szerint örülök hogy folytatódik az egyetem. ÉLJEN!
legalábbis te annak érzed. ráadásul csak 8 órában, aminek jelentős részében nem a hülye ügyfelekkel foglalkozol, hanem ücsörögsz, kávézgatsz, beszélgetsz, vagy éppen internetezel, azaz lötyögsz. ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem csinálsz hasznosat, mert ezt is csinálni kell valakinek, csak ne akarjuk már magunkat feltüntetni elborzasztó óraszámokkal a munka élharcosának, mint aki sztahanovista elismerésre vágyik.
egyébként ha a 8 órából lenne 3x 10 perc szüneted, a többi időben meg folyamatosan az ügyfelekkel kommunikálnál egy perc megállás nélkül, kb egy hét után otthagynád az egészet, mert kibuknál. nem, nem kell bemutatni a munkádat, ismerem.
Bocs kicsit túlreagáltam de elég húzos napom van. Vagy egyszerűen csak ma van az idióták világnapja? Nem tudom, de a szokásosnál is nagyobb a termés.
197-es tudakozó plusz szösszenetek:
- Szeretnék ledokorálni. Mit kell tennem?
- Hát... öööööööööö... hol szeretne?
- Nem tudom! Azért hívom magukat, hogy megmondja. De nincs egyetemi végzettségem, az nem baj, ugye?
- Itt lakom Tamásiban, és a házammal szemben van egy telefonfülke. Most, hogy északi szél fúj, mindig csapkod az ajtaja. Ki tudna küldeni valakit, aki javítja?
- ... (káromkodások)... Ez az egész tudakozó egy nagy szar! Kilencedszer hívom magukat!
- Mit szeretne?
- Kapcsolja nekem Szovjetuniót!
- ???
- Múltkor még tudták kapcsolni!
- Az elég régen lehetett... Én legfeljebb meg tudom adni Oroszország előhívóját.
- De nem érti meg, hogy én a Szovjetunióval akarok beszélni???
- Jó napot kívánok! Azt szeretném megkérdezni hogy hívták az Istent...
- Kis türelmet... Jahve az Isten neve.
- Nem értem, hogy?
- Betűzöm: József Aladár Hedvig...
- József Aladárnak hívták?
- Nem! Betűzöm: József Aladár Hedvig...
- Hedvig? Hát nő volt?
tudom, hogy nem egy leányálom az ilyen munka, láttam már embereket ilyen munkakörbe dolgozni, de én tuti nem tudnám napi 8-12 órába csinálni, szal minden elismerésem, az előző megjegyzés csak poén volt 
Elég húzós munka egész nap idiótákat hallgatni! Nem csak szimpla beszélgetés. Mert egyiket sem küldhetem el a francba ahogy most téged.
akkor te sem dolgozol, hanem beszélgetsz
bocsi 
Óvodás kisgyerek kérdezi az óvónénit: - Te mennyit keresel?
- Nyolcvanezer forintot.
Erre a kisgyerek: - Az én apukám meg háromszázezret. Igaz, ő dolgozik egész nap, nem csak velünk játszik mint te

Nem értek egyet. Én telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom napi 8 órában. Nincs lehetőség a lötyögésre. Még azt is pontosan megszabják mikor mehet ki az ember wc-re. És én még szerencsés vagyok mert van aki 12 órában csinálja ugyanezt.
duma, nincs olyan ember aki akár 8 órát végig tudna dolgozni, mert képtelen ennyi ideig folyamatosan koncentrálni. pláne heti 7 napon keresztül. aki ezt állítja, az nem munkát végez, csak lötyög valamit munka címszó alatt.
Csatlakozom Jucómackóhoz! Nekem csak néhány nap pihenés jutott idén és nem 2 hónap. Komolyan mondom visszasírom a szép időket amikor még iskolába jártam.
Ejnye, fiatalság! Siránkoztok itt, hogy vége a nyári szünetnek, de gondoljatok bele, hogy nektek legalább volt!
Én pl. összesen 1 hétig voltam itthon, és az sem a pihenésről szólt. Úgyhogy nyavajgás helyett tessék sajnálni a dolgozó népet.