Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 20.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. október 23 13:41:56

salem macsek

Csatlakozás időpontja: 2009.04.13
Üzeneteinek száma: 1061

-Fiatalember, maga megígérte, hogy éjfélre hazahozza a lányomat.Most hajnali fél négy van, és ez nem is az én lányom! (300. h )

2009. október 23 13:37:45

salem macsek

Ha a férjed és egy ügyvéd fuldokolnának és választanod kellene, étterembe mennél vagy moziba?

2009. október 23 13:35:02

salem macsek

A sikeres férfi az, aki többet keres, mint amennyit a felesége eltud költeni.
A sikeres nő az, aki talál ilyen férfit.

2009. október 23 13:32:47

salem macsek

Műszaki ellenőrzést tart a rendőr az országúton. Rábök egy alkatrészre:
- Ez mi?
- Gyertya.
- És ez?
- Gyertya.
- Hát ez?
- Gyertya.
- Mi a franc ez autó, vagy betlehemes kocsi?

2009. október 23 13:30:06

salem macsek

Két rendőr anyagi gondokkal küzd. Végső kétségbeesésükben elhatározzák, hogy kirabolnak egy bankot. Így is tesznek, két zsákot sikerül elrabolniuk. Miután egérutat nyernek, elosztják a zsákmányt, egyikük az egyik, másikuk a másik zsákot kapja. A rablás után fél évvel ismét találkoznak.
- Komám, a te zsákodban mi volt? -kérdi az egyik.
- Ötven millió forint. Vettem is rajta egy házat, meg egy új autót. És a tiédben?
- Öregem, nekem nagy pechem volt. Az enyémben csekkek voltak, kölcsönt kellett felvennem, mire mindet be tudtam fizetni.

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhSmileySmileySmiley

2009. október 23 13:31:01

2009. október 23 13:28:30

salem macsek

Két barackvirág beszélget:
- Szeretsz?
- Szeretlek.
- Akarod?
- Akarom.
- Akkor hívjuk a méhecskét!

2009. október 23 13:27:10

salem macsek

Bolháné délben telefonál Bolhának: "Fiacskám, hazaugrasz ebédre, vagy érted küldjem a kutyát?"

2009. október 23 13:25:45

salem macsek

A baromfiudvarban fél kilós tojást tojik az egyik tyúk. Egy riporter megkérdezi tőle:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
A riporter faggatja a sikeres kakast is:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
- Szétverem a strucc pofáját!

2009. október 23 11:20:47

Beni Gepárd

Csatlakozás időpontja: 2008.05.09
Üzeneteinek száma: 3136

A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika. Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival,hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van!

2009. október 23 10:57:22

Beni Gepárd

Józsi bácsi felmegy Pestre, de mivel utoljára a háború előtt járt ott, nehezen tud eligazodni. Megszólít egy járókelőt:
- Tessék mondani, merre van a Horthy Miklós utca?
- Jaj, bácsika, ne mondjon ilyet, mert rögtön elviszik! - válaszolja a járókelő - Horthy Miklós utca már nincsen! Helyette Vlagyimir Iljics Lenin utca van.
Józsi bácsi ezzel nem lett kisegítve, tovább megy, megkérdezi a következő embert:
- Tessék mondani, merre van az Adolf Hitler utca?
- Megőrült, öreg? - sápad el a járókelő - Már nincsen Adolf Hitler utca, helyette Vörös Hadsereg utca van.
Józsi bácsi egyre jobban csodálkozik, és megint megszólít valakit:
- Tessék mondani, merre van a Mussolini tér?
- Hallgasson, mert csúnyán megütheti a bokáját! - hördül fel a kérdezett. - Már nincs Mussolini tér, Moszkva tér van helyette.
Józsi bácsi szomorúan továbbmegy. Elérkezik a Dunához, és leül a lépcsőre. Arra megy egy rendőr, és megkérdezi:
- Mit csinál itt, bácsika?
- Nézem a Volgát - válaszolja szomorúan az öreg.

2009. október 22 20:49:33

juckómackó

Csatlakozás időpontja: 2007.10.15
Üzeneteinek száma: 13693

A gyerek kérdezi az apjától:
- Apu! Én kitől örököltem az eszem?
- Biztosan anyádtól, fiam, mert az enyém még megvan!

Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya!
Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le, és menj tovább!

- Hogy van a feleséged?
- Beteg.
- És veszélyes?
- Ilyenkor nem, csak ha egészséges.

- Hogyan szaporítsuk a cigányt?
- Kicsit kétfelé, nagyot négyfelé...

- Drágám, mondd, hogy szeretsz!
- Szeretlek.
- Mondd azt, hogy imádlak életem, te vagy a mindenem!
- Imádlak életem, te vagy a mindenem.
- Most mondj valamit magadtól is, kérlek...
- Aludjá' má' wazze...

Varrónőnél:
- Hölgyem! Bevenne a nadrágomból húsz centit?

La lehugyozom, megöl, ha megölöm akkor már nehezed.... De te lehugyozhatod nyugodtan...

2009. október 23 18:05:10

Hejj de sokat írtak ide azóta, na sebaj.

"Ha adsz fegyvert simán szétzúzom... (Bár ha a Juckó féle megoldást nézzük, a lehugyozás sem a legjobb ötlet...Smiley)"

Azért jobb a lehugyozás mint fegyverrel kinyírni mert lehugyozni mindig le tudod, fegyver meg gondolom nem mindig van nálad Smiley

2009. október 23 17:02:04

Simán elég gonoszan nézni rá és meglátod önmagát fogja szétverni !

2009. október 23 14:37:40

Ha adsz fegyvert simán szétzúzom... (Bár ha a Juckó féle megoldást nézzük, a lehugyozás sem a legjobb ötlet...Smiley)

2009. október 23 12:47:52

Találkozol egy 240 kilós izomagyú emberkével.

Meg tudod enni? -> Nem

Meg tudod dugni -> Nem hiszem hogy hagyná magát, tehát nem

Semmisítsd meg. Smiley

2009. október 23 10:40:30

Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya!
Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le, és menj tovább!

Ezt én másogy ismerem:
Talált tárgy:
Meg tudod enni?
-Igen--->Edd meg
-Nem---> Meg tudod dugni?
-Igen--->Dugd meg
-Nem--->Zúzd szét/semmisítsd meg....

2009. október 22 21:06:34

2009. október 22 15:47:04

salem macsek

„Olyan jó volt látni, mikor a főnököm kigördült a harmadik új BMW-jével. Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte!"

„Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illően, meghalt."

dédanyámat de rég olvastam már utoljára... két igen vidám percet okozottSmiley

2009. október 22 17:03:50

2009. október 22 15:43:00

salem macsek

Régen a lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk; ma meg úgy isznak, mint az apjuk.

A legjobb barátom és én olyanok vagyunk, mint két testvér - Káin és Ábel.

Ha az iskola az életre nevel, nem félek a haláltól.

2009. október 22 12:44:10

juckómackó

Csatlakozás időpontja: 2007.10.15
Üzeneteinek száma: 13693

A Duna-parton sétál egy skinhead, észreveszi, hogy egy fiatal srác
iszik a Duna vizéből. Rákiált:
- Megőrültél ......!? Beleiszol ebbe a mérgekkel teli, olajos, koszos vízbe ??!!!
- Bocsánat, de én nem érteni, én arab diák vagyok !
- ...Hát csak azt mondom hogy, lassan igyad mert HIDEG.....

--------------------------------------------------------------

Odamegy a fiú az apjához.
-Édesapám, én meleg lettem.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád, luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Az sincs édesapám.
-Hát akkor nem meleg vagy te fiam, hanem csak egy hülye kis buzi!!!

2009. október 22 12:15:35

Beni Gepárd

Két barát reggel találkozik a kávézóban. Az egyiknek kékeslila szeme van.
- Mi történt a szemeddel?
- Megütött a feleségem.
- Miért?
- Mondtam neki, hogy "TE"...
- Bocsáss meg, de milyen kapcsolat van köztetek a családban, hogy ennyi miatt megütött?
- Hát este, miközben ettem, mondta: "Tudod, drágám, már három hónapja nem szexeltünk." És én válaszoltam: "Talán TE..."

2009. október 22 08:20:55

diorita

Csatlakozás időpontja: 2007.06.30
Üzeneteinek száma: 298

A középkorú férfinak éppen klimaxa van, ígyhát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendőrautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendőrautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:

- Uram, ma nagyon rossz napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitől sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.

- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendőrrel, és azt hittem, őt akarja visszahozni.

- További jó utat kívánok!

2009. október 22 07:50:12

kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

Hú, Macsek, nálam aztán minden passzol... Az íróasztalomat a cég második emberétől örököltem, az irodám ablakai elég nagyok..hehe.. A számítógépem nem piskóta, egy Dell, komoly procival, vazze, a telcsim meg hordozható 300 méteres..., Naptáram kettő van...Szakfolyóirat meg mint a tenger...Én vagyok a raktáros, hehe...Smiley

2009. október 21 21:13:39

salem macsek

Irodai jótanácsok

1. Nagy íróasztal: Az íróasztalméret az egyik legjellemzőbb személyi adat a vállalati hierarchiában. Minél nagyobb az asztalod, annál nagyobb a hatalmad. John D. Rockefeller íróasztala akkora volt, hogy az öreg limuzinnal ment el minden egyes gemkapocsért.

2. Ablakok: Minden felsőbbrendű irodának vannak ablakai, méghozzá legjobb helyen, az íróasztal mögött. A te sziluetted így sejtelmes ellenfényben vibrál,bandzsításra kényszeríti a vendégedet és szolid, de hatásos glóriát képez a fejed körül.

3. Számítógép: Már csak azért is van szükséged egy számítógépre, hogy megmutasd, mennyire lépést tartasz a csúcstechnikával. De különben is, számítógép nélkül bajos lenne számítógépes játékokkal szórakozni, míg a lakájaid dolgoznak. Annyit azért megtanulhatsz, hogy kell ki- és bekapcsolni, elvégre a titkárnődet is érheti baleset.

4. Telefon: Jó sok gombbal. A fontos emberek rengeteg telefonbeszélgetést bonyolítanak más fontos emberekkel, akik a legújabb számítógépes játékok iránt érdeklődnek. Ha a főnököd éppen betoppanna, mindig a telefon mellett találhat, körülbelül ilyen mondatok közben:

- Nem érdekelnek a kifogások! Az eredmények érdekelnek - vagy
- Sajnálom, de addig nem költözhet hozzám a Mama, amíg a nettó nyugdíjából nem képes fedezni az átalakítás költségeit!

5. Zsúfolt naptár: Valósággal ordít róla, hogy magasra teszed a lécet. Ráadásul rengeteg jó pontot gyűjthetsz azoknál, akik azt hiszik, hogy a kedvükért lemondtál egy másik találkozót.

6. Nyikorgó és rogyadozó vendégszék: Porrá zúzza vendégeid önbizalmát, és kényezteti a tiédet.

7. Nagy rakás szakfolyóirat: Megmutatja, milyen jól értesült vagy, plusz még szórakoztat is a képek kiszínezése.

8. Díjak, plakettek, oklevelek a falon: A bolhapiacon bármikor beszerezheted őket, csak tüntesd el róluk a neveket. Ha valaki rákérdezne az eredetükre, zavartan tereld másra a szót, mintha nem szívesen dicsekednél.

9. Iratmegsemmisítő: Ugye nem akarod, hogy csak úgy szanaszét heverjenek a terhelő bizonyítékok, vagy tévedek?

2009. október 21 21:10:07

salem macsek

A hadirokkant, és az utas
Egy férfi szállt fel a villamosra, a hóna alatt egy jókora dinnyével. Nagyon nagy volt a zsúfoltság. A következő megállónál felszállt a villamosra egy hadirokkant. Utaznak. Egyszer csak látja, hogy a mellette álló utastársnak is úgy áll a karja, mint az övé, - mert a háborúban gránát érte. Megkérdezi a dinnye vivőt, - mondja bajtárs, szintén hadirokkant? A dinnyét vivő értetlenül néz, és hallgatja, hogy miről van itt szó. Miért mondja ezt nekem, - kérdezi? Maga is úgy tartja a karját, mint ahogy én. A dinnyét vivő odanéz a karjára, és bosszúsan elkiáltja magát, "Hűűű, az anyját, ellopták a dinnyémet!"

2009. október 21 19:29:41

gyilkoska

Csatlakozás időpontja: 2009.07.08
Üzeneteinek száma: 398

remélem ennyi elég lesz mára...Smiley

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 182 183 [184] 185 186 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó