Idézni nem tudtam volna fejből, de megkerestem.
Itt szeretnek mindenkit figyelmeztetni, hogy edes mazam ellenere nagyon eles fogaim vannak am, es tudok is veluk harapni.
Ó, amit nem lenne muszáj, azt jól meg tudom jegyezni. :-))
Nem lenne rossz, ha lenne egy smiley kínálat, amiből kedvünkre válogathatunk.
De a wikipedián az emoticonra rákeresve is találsz néhány smiley-t. :-)
Ami smiley-re gondoltál, az ez: :-O (csak ez a csodálkozó pofika)
Honnan tudod, hogy eggyel? Nem adtam pontos adatot.
De jo memoriad van. En nem emlekszem. Nem. Puncstorta Marcit eszik, nem almat. De lehet, hogy eztan gradUt is fog. Ide most egy tatott szajas smileyt kepzelj el, amint be akar kapni. Szerintem a szerkesztosegnek fel kene tenni egy smiley ablakot, nem?
Ezek szerint én évente épp eggyel kevesebbszer veszek. ;-)
Okoskodó
Az emberek 7/5-e nincs tisztában a törtek jelentésével.
Így van! ;-)
:-D Juj! Egyszer már írtad a "Ki vagyok én?" témában, hogy a mázad alatt éles fogak vannak.... :-) puncstorta almát eszik.... nem semmi. :-)
Ugy tudom nincsen. Van itt mindenfele, de nem nagyon ismerem oket. Errol az egyrol sikerult kideritenem hogy mukodik, de kb evente egyszer veszek. Ha meg vn irva eggyel is nyerni fogok, ha nem akkor szazzal sem.
Haat, reggel forro viz ala kellett volna bugnia a lazmerot es otthon maradni. Vagy pedig surgos elpuncsolhatatlan ugyekre kellett volna hivatkoznia.
Marci! Ezert meg nagy harapasban lesz reszed. Almaval vagy anelkul :-))))
:-) Mi lehet, de a számaink nem biztos, hogy annyira. Majd a sorsolásnál meglátod. ;-)
Nálatok is van 5-ös lottó is? (múltkor épp ez jutott eszembe, hogy meg kéne kérdezni)
:-)) Hát ez lenne az oka!? ;-) Akkor jöjjenek csak vissza!
Péntek van, 10 előtt, Marci biztos a suliban van. Mivel nem ír, ezért vélhetően nem számtech órája van. ;-) Vagy már leköti az access....
Oksi, akkor en a 40,41,42,43,44,45-t jatszom meg. Szerintem tuti nyerok vagyunk.
Azert nincs, mert en nem vagyok. Dodi is azert nem jon. Ah, tul sokan szeretnek itten engem :-) Szojunk nekik!
Abrakadabra, dodim edes gyere hozzam!
Dabraakraba, Marci munguzold magad ide!
Ja, az is! A smiley-kat is nehezebb leírni a nem megszokott kiosztással. :-S
Hát, egy kicsit nehéz felismerni valóban, de idővel megszokható. :-)
1, 2, 3, 4, 5, 6 :) Ezzel ugyanannyi az esélyed a nyerésre, mint a többi kombinációval. (viszont, ha nyernél, akkor kevesebbet kapnál, mert ezt jó sokan megtették)
Ayt most tuti en is keverni fogom. De a smilezkhoy is mashol kell nzomni a gombot. Igy >/( eleg ronda...
De nem előled. Ő ma be sem nézett. Lehet, hogy ennyire fél tőled!? ;-) Csak nem! :-) Inkább direkt azért kelt fel sokszor hajnalok hajnalán, hogy itt találjon.
Te vagy szőrmóksegg bal lába helyén? ;)