:-)) Én is csak azért ügyelek a részletekre, mert az ördög azokban rejtezik.... :-)
Ebben egy oreg tata ult egy padon es nezte mi tortenik a faluban. Kb 10 percig birtam. Ruhellem a muveszieskedo almuveszeket.
Akkor abban a Franco Nero lehetett (Honfoglalás, azt hiszem), vagy pedig egy Rúzsa Sándor típusú film volt. Pár éve láttam olyat, szétröhögtem magamat.... :-)
Ilyen párbeszédekkel:
- Te, kéne valamit csinálni!
- Kéne.
- Kéne-e?
- Kéne hát.
- Bizony.
- Akkor csináljunk, de mit?
Milyen igaz. Latod en a reszletekre sem ugyelek. De nem is vagyok aranypok.:-)
Nem lattam. Egyszer voltam itt moziban a negy ev alatt. Meg fizessek is, hogy angolul beszelo filmet nezhetek? Eleg a melohelyi karattyolas. Neha van a tv-ben magyar film. Azt meg szoktam nezni. Multkor egy olyan volt, amiben ket szot nem szoltak. Kicsit erdekes volt.
UFO? Ez már közel jár az igazsághoz. De repkedni nem tudok. :-(
Csak UO vagyok. ;-)
Azért ha ezt szándékosan csinálta valaki, csak azt kívánom neki, hogy ennél nagyobb öröme ne is legyen! :-)
Azt mar lecsekkoltam. Semmilyen nyom nincs az en gepemben. Nem is tud bejonni, mert passwordunk van. Es mas gepen sem tudom megnyitni. Valami kozponti gubanc van. Ha tudnam, tuti megbuheraltam volna mar.
Nem, csak egyszer. Nem a postás volt, hanem a gázszámlás.
:-) Cicamata az egyetlen kém?! De jó!! :-D Akkor ezért mondta rám, hogy ne bukjon le. ;-)
Láttad a Johnny Mnenomic-ot? Tudod, akit Keanu Reeves alakított. Na, azt azért csinálták, mert megihlettem a rendezőt. Ezek szerint nagy hatással volt rá a memóriám, ha még filmet is csináltak belőle. ;-)
Aha....
Azt majd nézd meg egyszer a böngészőben, hogy nincs-e a restricted sites kategóriában a vicclap.hu! Hátha csak betették oda, mert gyakran látogattad.
Te nem vagy kem. Mata a kem. Te szamitogepcsipszet hordasz a koponyadban. Lehet, hogy nem is ember vagy, hanem ufo.
Azért voltam ilyen lassú, mert csöngettek, és ki kellett mennem. :-D
Azt nem hiszem, mert tudok mas magyar oldalakat megnyitni.
Egy kémnek ez gondot okoz szerinted, hogy valamit megtaláljon? ;-) Igen! :-D
Oda nem írtunk sokat, és tudtam, hogy kb. az elején írtad. A dumaládában már nem lehetne visszakeresni.....
Virág képekként tudja beszúrni azokat, mert van saját tárhelye a neten, ahova fel tudja tölteni a képeket.
Talán a .hu domaint letiltották a mocskok. :-S
Es hogy kerested meg? Harom masodperc alatt atolvastal 650 oldalt? Vagy kivulrol tudod mi hol van? Azt hiszem eztan jobb lesz tartanom toled....:-)
Jól van! Akkor kb. eggyel kevesebbszer veszek. :-P :-)
"kb evente egyszer veszek"
Vannak nekem is sargafejek, se ide nem tudom berakni oket, mint Virag. Meg kepet sem. Az a kepfeltoltes.hu oldal meg sem nyilik. Nagyon elk..rtak nekem benta a gepet.