Háát Te válaszottál női nevet! :D :P
Hogyne tudnál? Nem nézed meg a butító műsorokat, és nem olvasol pletykalapot.
Nem tudom, valószínű. Olvastam már egy kép alatt azt is, hogy "Harimata ta f.sza gyerek vagy!" :S :D
Atiat1 aztán akárhány hozzászólásodat látta, képtelen volt rájönni, hogy nem feltétlenül nő lehetsz a nicked miatt.... :) Hiába utaltam rá, azt sem értette.
Na ja, már lassan nem is érdemes. Rossz, hogy nem tudsz szelektálni abban, hogy mivel a tömik a fejed... :S
Pasinak néznek a nicked miatt? Biztos az ikukirályok, nem? ;)
Neeeem! :D De a Dr. Bubónál, a Pom Pom-nál, a Mekk Eleknél... és a többi régi jó kis meséknél jobbat még nem nagyon találtak ki, pláne nem a tengerentúlon... :)
Jaj, de megjegyezted!? :)) :P Volt azon randomképen érdekesebb is. ;)
Na hallod! Ismeretlenül egy gépen keresztül? A nickem alapján úgy is folyton pasinak néznek... :S :)
nem arra gondoltam, az csak egy kis hülye, az nem zavar annyira, mint a sok idióta akik miatt nem lehet bekapcsolni a TV-t, vagy kinyitni egy újságot.
Egészséges egoizmus szintjén, vagy ezen már rég túl vagy? :D
most viszont érzékeny búcsút veszek, még elpakolok magam után és megyek aludni. legyetek rosszak és szobatiszták.
gúdnájt
:) És valamelyik önmagaddal állva maradsz, hogy lássad a tisztelet megadását? Ha tükör előtt csinálod, akkor az csalás. :)