nem felejtettem el, csak legutóbb említetted, hogy most már hanyagoljam én meg úgy döntöttem kegyes leszek;)
figyeld csak meg, hogy bármit írsz be, az ostobák a lehető legrosszabb értelmezését veszik alapul. az meg már meg se fordul a kicsi fejükben, hogy valamit nem gondolsz komolyan, vagy esetleg szarkasztikus vagy, meg ilyenek.
Hát biztos, hogy kevesen asszociálnak egy Rettenetes SUhancra a neved alapján... :D
:)) Már attól tartottam, hogy még a végén kitilt Sanyi téged is, és őt is. Az utóbbi mondjuk nem zavart volna. ;)
Akkor keresd meg Kőmíves Kelemennét és égesd el álmodban... :D
nemis. legfeljebb hasonlít rá. ha angolszász nyelvezettel használod.
már számtalanszor közöltem vele, hogy sötét, de annyira sötét, hogy még nem tűnt fel neki;)
:) Nem, valamiért kitalálta, hogy 1111 hsz után nem fog írni a fórumba Rettenetként. :) Biztos örült, hogy becézted. ;)
Lelépek én is! Aloha és gúdnájt! :)
(Megjegyzem búcsúzóul, hogy su végre elfelejtette a gúdknájtot - lehet, hogy csak lányos zavarában - de én örülök neki! :D )
Az ilyenek ostobaságát jellemzi már az is, hogy fogalma sincs, milyen nemű lehet a nick mögött, de feltételezi, hogy ugyanolyan vagy, mint ő, és a személyeskedését így szabra személyre. :S
Hát igen, de csak így lehet. :P :)
Biztos csak az zavarta, hogy Retti-nek becéztem. Választott egy félreérthető és becézhetetlen nevet. :D
Megcsináltam. Egy egész megasztárt. Videófelvételről. Jó gyorsan végignéztem. :)
Remus? Azt jól elintéztétek! Úgy örültem, hogy megvédtetek! :)
Próbálj meg egy műsort úgy végignézni, hogy ne szakítsák félóránként félbe mindenféle értelmetlen reklámmal és hírrel, amivel butítanak... :S
:) Meg egyszer jól beszóltak Neked... :S Az milyen hülye volt. :S :)