Sziasztok!
Tudom, hogy nicns itt senki, csak előre gyakorolok.
A Fórum haldoklik, mellkaskompresszus, fej hátra, száj zárva, gép azorra és kb0.5-1 l levegő, mehet!
pi...pi..pipi..pipipi..pipipipipi...píííííííííííííííííííííííííí
A Fórum eltávozott:(
Tudom elvagyok:))
Ma reggel az üzletbe menet láttam egy döglött macskát, amiben még nincsen semmi extra, csakhogy olyan helyen volt hogy át kellett lépni, nem volt elég hely hogy csak úgy kikerüljem és hiányzott a fél oldala, a bele már kiszáradt és a csontjai az ég felé álltak, de a feje ép volt csak a bogarak kiették a szemét és a farka meg le volt szakadva. Előfordul az ilyen, még nem is a látvánnyal volt gond, hanem a szagával :S:S:S:S Annyira büdös volt, pedig nem vettem levegőt mikor elhalattam mellette, de még jóval utána is érezni lehetett és nagyon erősen :S Teljesen felfordult a gyomrom :S
Böeeee.
Erre a macskára nem mondja senki hogy Harimata, ugye? :SS
azt kell mondani magadban hogy semmiről se fogok lemaradni...:P
Na, akkor.. indulás!!!! jövő 7 szerda este 7...
Hát... más, de azért nekem hiányozna a net. Állandóan ott motoszkálna a fejemben hogy mennyi mindenről maradok le meg ilyesmi.
-s:D:D nehogy asziggyétek ben tok írni..
nekem valahogy ki kell.. :D de hidd el nem fog hiányozni.. ha itthon lennék és nem lehetne egy hétig netezni attól nagyon szarul lennék.. de így lessz más..
Én ki sem bírnám egy hétig internet nélkül :D
plusz a kajáshátizsákom.. :D:D elfelejtettem h nem engedi...
köszi.. lemértem a cuccost a cucc bringával eggyütt 42 kiló a kajáshátizsákom, ami úgy kb 4.. plusz az én 64 kilóm..az 110 kiló.. remélem a fék bírni fogja:D:D
Jó utat Makkmarcee, vigyázz magadra! :)
MSN messengeren beszélgetni:p
huhh.. de izgulok:D:D
9kor megyek..
köszi.. :D nah.. akkor én is megyek lelépek mesnelni.. jó éjt!
jó volt..:D:D de nem kell túl sok ilyet beiktatni, elég max. 2 havonta:D:D
Nem jön senki? :(
Jó éjt mindenkinek!
Hát az az :) Nagyon jó film.
Fejből megy, és még mindig érdekel?