Tudtad ezt?
Egy ember élete során körülbelül 1000-szer cseréli le a bőrét.
:SS
Kiszámolná valaki, hogy az hány tonna, hogyha a Föld összes emberére számoljuk?:)
Csakhogy ne unatkozzatok;)
De még az óceán felett.
Bár amilyen berendezés volt abban, lehet, hogy túl is élte volna.
Muatták, hogy 2 szintes, olyan orvosi szobával, ahol komoly műtéteket is el lehet végezni.
Zuhanyzós, kádas fürdőszobával, külön tárgyalóterem meg minden baromság.
FONTOS INFÓÓÓÓ!
lászállt bus gépe ferihegyen!!! yippiyéé
nekem az felelt volna meg ha inkább lezuhan,de mind1 :((
Nem lehetne a fórum inkább vallástalan?
ÁLLJ!
egy kicsit sokat nézed a helyszínelőket..lehet hogy eccercsak túladagolod magad! :)
persze! nem is tudtad ezt az alapvető dolgot? Te a legnagyobb imádója a fórumnak? :(
Könyvtárról jut eszembe, hogy ma én is könyvtárban voltam, kivettem a kötelező olvasmányokat ami 6 könyv :S Van 2 hónapom 6 könyvre... mintha nem lenne egyéb dolgom!
Szerintem a magukra valamit is adó nők akkoriban is szőrtelenítették magukat. Elvégre az csak 7 éve volt!
Kikölcsönöztem a könytárból egy könyvet aminek az a címe, hogy: Alapfokú és közúti elsősegély
Nos, ez egy 99-es kiadás.
Akkoriban nem is emlékszem, hogy mi volt a nőknél, de ebben van egy olyan kép, amin az artériás nyomáspontoknak a pojntjait jelölik be egy fehérneműre öltözött nőnél kis piros pontokkal.
Mivel van egy pont a bivepsz és a tricepsz között is, ezért a nő felemelt karokkal áll.
Akkora szőrzetet, mint ami a csjanak van a hónaélján még soha az életbe nem láttam:SSS
Még neki is kevesebb szőre van:S
![]()
ÁLLJ!!
Még ne mozdítsd el a tetemet.
Még helyszínelni kell:)
Először azthittem, hogy Marci súlyos táskája okozott fulladásos halált, valamint a súly okozta bordatörésekbe halt bele, de megállapíthatom, hogy...még nincs meg a halál pontos oka. :)
Tiszta hülye vagyok:S :)
Még a végén ennek is olyan szaga lesz mint a macskának amit ma láttam :)
Pap? Miért a fórum keresztény volt?
ok..már nem kell sokat várni és ígérem neked hogy eltemetjük! ne türelmetlenkedj!
Ezt a hátteret most alkottam.
Felkészülök.
-----> lásd Képek téma.
Eltávozott? :O Jajj, nee! :( Mikor lesz a temetése?