nem lenne baj az sem ha egész hétre ide gyönne ;)
:D Valahol jól elrejte... Végül is akkor fürödtél nemigaz? Csak nem medencében, hanem zuhanyoztál... :)
Én is hétfőn vizsgázok:) Csak én eüből.
Sok sikert!!:)
:D
A fejét úgy nyomtam hátra, hogy állbavágtam vagy kétszer, és nyomtam az alsó állkapcsát is, hogy zárva tartsa a száját.
Csak nekem nem ment, pedig minimum 5 liter levegőt kifújtam:)
És ráadásul az orrnyílás irányában.
Hol? Ott nálatok, vagy a tévében? Állítólag egy pár éve nagyon kifütyülték, amikor Edda koncert volt hirdetve és a cigánynótákat kezdték el játszani... :S
van bőven ne félj. persze nem egy helyen..fennt a szél elég erősen fujdogál :)
OK. Akkor menjen arra, vasárnaptól már jöhet erre is... ;)
Ja de hétfőn ne essen, mert akkor kivágnak a vizsgáról... :S
Akkor ha ez nem működik, még az lehet a baj, hogy nyitva a szája, arra is felhívták a figyelemet. Tisztára jó, hogy nem önként jelentkezőkön kellett bemutatni, azokat tuti kivégeztük volna a nagy lelkesedésben... :D
Nemrég vették le a sátrot az uszodáról. Természetesen úszni mentem volna, aki lazsálni akar az húzzon máshova, utálom amikor valaki beáll a vízbe, de csak úgy, mert unatkozik, hogy elállja az utat.
10 métert gyalogoltam és tök elált.
Majd öt métert, és esett, újabb tíz és elállt. ez ment vagy 10-szer, aztán meg ömlött. El is gondolkoztam, hogy a levegőben hogy lehet ennyi víz?:D
Erre azt mondta a vizsgáztató, hogy a lényeg úgyis az, hogy a páciens stabilan legyen oldalt fektetve (ne tudjon elfordulni, stb.) akkor mindegy. De megsúgom ezt nem is kérték a vizsgán. Kihúztam a tételt, elregéltem, aztán fújtam azt az átok babát vagy 10 percig és kész is. :)
Nemsokára kezdődi kaz Edda concerto :)
Inkább kihagynám.
:S Ó Te szegény. Vacak ez az időjárás. Ezek a nyári viharok olyan hamar kialakulhatnak mindenfelé nem? Én félek a villámlástól.
Ezek szerint valami nyitott medencébe mentél volna? Úszkálni, vagy csak úgy?
meleg van de nagyon..erre is jöhetne valami felhőcske :)
Szia Dödike!
Sajnos kicsit feltorlódott a tennivaló. :(
És felétek mi újság?
Már a nyaka eltört volna úgy hátra volt vágva a feje:D
Nem olyan értelemben.
A mentős is máshogy mutatta, a net is, az elsősegéálydoboz, meg az elsősegély könyv is.
Fasza nem?
:D Ugye? Én is így jártam, már a fejem is lilult az a vacak meg megsem mozdult... De a mentős mondott egy praktikát és azzal jól ment a vizsgán. Az volt a lényeg, hogy jól hátra kellett szorítani a bábú fejét, különben elzáródik a nyakánál valami cső... :S Próbáld majd ki. :)