:D
Az jó lehet:)
Te milye almot használsz?;))
Én azt rúgnám vesén, amelyik azza a csővel a szájában amivel levegőt tudsz venni, ha kint va na vége a vízből..szal azzal lemerőlnek, és beszívja vele a vízet, aztán kiköpi a vízbe.
Megtanítanám hogy kell használni, de a torkán is lenyomnám.
Akkor tudom mi a baj: peches vagy. :D
1800/koponya? ez szép pláne hogy két óráig maradtatok. én ezért nem is megyek ilyen helyekre,mert tudom hogy dugig van tömve emberrel és az utálom!
:DD 20 fok, esni csak éjjel essen, vagy amikor Ti pasik megengeditek... ja és nem kell szél sem. Hamar megreformálnátok az időjárást... :D
A múlt hét végén voltunk Esztergomban az új aquasziget envű komlexumban... Hiába szóltak az úszómesterek a gyerekek folyton ugráltak, sokszor azt sem nézték hova, a víz koszos volt (20 hajszál és bogár / 5 méter) és egyszerűen tényleg csak álldogálni lehetett, annyira televolt. Nem is maradtunk kb. 2 óránál tovább és ez 1800/fő-be került... :S
Nálunk ha jól emlékszem 4 sáv van összesen. Ebből kettőn úszásoktatás volt. A mellette lévőben lehetett úszni (folyton kerülgetve egymást...) és a másik szélsőben meg voltak a kölykök. Nem vizilabda volt, csak játszottak. :S
nem az dee. legyen meleg de nem fullasztó.
olyan 20-25 fok :)
Valahol a szomszédban egészségesen étkeznek... :S
Nálunk meg az alattunk lakók kirakták a macskaalmot az erkélyre... Na amikor azt süti a nap és párolog... :S
A pasik általában nem csípik az esőt... Ezek szerint a meleget még kevésbé? ;)
jajj :DD az ilyen labdázgató, kiabáló kis hülyegyerekek úgy írritálnak mint a barom..valahogy nem bírom őket! ez van. bármikor megyek a balatonra vagy valami, mindig kifogok egy ilyen csapatot :D
Hányszor tekerted össze a gézt? Én először több rétegben és akkor nekem sem ment... Aztán már csak két rétegben (félbehajtva) és akkor ment. Több ötletem már nincs... :)
A vizilabda edzéseket nagyon utálom.
Az egész medencéből 2-3 sávot kap az ember, a többi meg a kölyköké.
3 sáv fenntartása kötelező. Van amikor 1 marad.
Erről jut eszembe, hogy épp tegnap olvastam valahol:
Tudom már honnan fúj a szél, Chuck Norris tüsszentett... :D
Itt van nálunk.
Fú de büdös zsírszag van...kintről jön, de muszáj nyitva lennie valaminek, mert dög meleg van:)
Lehet, hogy ég a szír?;)
:D Ez jó, amikor én utoljára úszni mentem, akkor jött egy csapat gyerek és elkezdtek labdázni... Kétszer majdnem fejen dobtak, de az úszómester nem szólt rájuk... na azóta nem füllött a fogam hozzá... :S