Biztos. Ma is este lesz. Így a foci vb alatt biztos jó alacsony a nézettsége. Dögunalmas, tavaly undorító volt, misu fog nyerni, Raikkönen kiesik, Alonso meg 3. lesz. Mindenki a gumikról fog mesélni. Gumiháború! Jujj! :S Inkább előzések lennének, nem pedig boxcsaták. :S
Tudtad ezt?
A világon Franciaországban a legnagyobb az egy főre jutó kedvtelésből tartott kisállatok száma.
De szeretnék ennyire unatkozni...
Tegnap a meccs után volt a Forma1 igaz?
Látszik, hogy rögtön tudtam aludni...
"A szokatlanul nagy előny még Michael Schumachert is meglepte, az edzés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, inkább feladna egy keveset az előnyéből, és másik pályán használná föl, ha tehetné."
Okos! :)
"Ferrarik indulnak az első sorból Indianapolisban"
Biztos nagyon nagy az érdeklődés a tavalyi affér után.... Az amcsik különben sem szeretik az ilyen bonyolult, nem oválpályás autóversenyeket.... :) Tavaly meg ugye 6 autó el is indult. :S
Nagyon úgy ül, mintha egy Furby lenne.
:))) Akkor nem mesterséges a névadásuk. :) Szép magyarítás... :S
:)
A környéken van egy család...Ondóék...Ondenovics vagy mi votl a nevük, de magyarosítoták, és ez lett...
Vannak vagy 14-en testvérek.
Pedig olyan szép cirill volt. :( :)
Walentin Walentinowitsch Iwanow
Ő argentin.
A portugál-holland főszereplője: Валентин Валентинович Иванов
Idézgető
Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal előkelőbb ellenségekre tehetsz szert.
- Spike Milligan
Hát.... ha neki ez az álma... :S :)
Nem tudom, hogy írják, de "elíz ondó"-nak hallattszott. :)
Nem figyeltem a nevét.
Csak annyit tudok, hogy Spanyol volt.
Egy okos nő. :)
Idézgető
A férjem öt évvel fiatalabb, mint én, de úgy éreztem: ha nem találsz egy jó pasit, nevelj egyet magadnak!
- Wanda-Sykes Hall
Jó neve volt tegnap a játékvezetőnek! ;)