Ez nem rossz viselet. :) Már-már túl sokat is sejtet.... ;)
Szándékosan. Szerintem úgy kikapnak a hülye macskazabálók, mint a szél. Mehetnek majd haza melegedni. :)
hú se extrém lett ez a smiley a végén:-)
Szerintem most is a franciák nyernek. ;)
Most kezdődik az ismétlés. megyek megnézem. Szia!
Lehet. De a kiképzést megkapják ők is.
Enyhébb területek? ;) Mosoda, konyha, hálószoba... ;)
Igen, láttam. Nagyon látványosak voltak. Osztogatta az esernyőket, meg megmajmolta a brazilokat a rálépős cselével. Nagyon technikás még most is.
Piszkosul izzadt... Lehet, hogy néha kicsit leöntötte magát, de folyt ról a víz, ettől függetlenül is. Rengeteget volt játékban. Ahogy tegnap írtad, a portugálok mezén is nagyon látszott, hogy izzadnak.
A műeséseket gyűlölöm, olyan szemét, gerinctelen dolog.... A portugálok is sokat nyomattak. Színészek. :S Kéne egy kis oscar szobor nekik, és egy sárga lap.
Persze. Jön egy betörő, ha fater éjszakás, akkor a család női tagja egy rakétát lő a rosszfiúba.
Amúgy ez érdekes. Szerintem a hadsereg enyhébb területeit kapják, mint a mosoda, konyha stb.
Tudtad ezt?
Izraelben minden nőnek a főiskola előtt két évet a hadseregben kell eltöltenie.
:S Azért ez elég durva.... Azután még legyenek nőiesek? Vagy csak az kell, hogy kezeljék a bazookát? :S
Zidane-ról úgy folyt a víz. Néha csak néztem, hogy lehet, hogy egy-egy szabálytalanság rendezése alatt leönti-e magát.
Azért jó cseleket csinált. Láttad azokat?
Meg az a műesés lap nélkül...
Meg a kezezés a 16-oson belül a sorfalnál.