Már megint túl későn ébredtem fel.
Tudtad ezt?
A vörös hajú emberek altatásához több altatóanyag szükséges.
Egy King Kong adag biztos megtenné a hatását.
A németeknél fogyhat az altató rendese.
Mintha valami 2 hónapos kenyérről beszélnél. De azértk öszi:)
Neked pedig Kék álmokat!
Akarom mondani, szép álmokat!:)
Akkor jó éjt Neked is, szép zöld-fehéret. :)
Hé Te! Egy képzett informatikussal beszélsz!
Persze, hogy engedem... :D
Szia! Jó éjt! Aloha!
Itt vagyok, Figyelek;)
Sziasztok, jó éjt. Megyek én is aloha és gúdnájt.
És jó éjt Zöldnek és Menyétkények és dödinek is, akik valamikor ment közben tűntek el... :(
ugyan, ki akarna bemászni a gépedre? manapság az a divat, hogy zombihálózatot építenek, de az ilyen jellegű tevékenységre eléggé elfogadató védelmet ad egy vírusírtó szoftver, még ha nem is tökéleteset. okosabb hackerek meg nem a te gépeden fognak gyakorlatozni. ráadásul bármilyen tűzfalad is van, az csak akkor ér valami, ha értesz is hozzá. egy laikus viszont soha nem fogja tudni eldönteni, hogy mit kell engedélyeznie és mit nem. előbb utóbb olyant is engedélyezni fog amit nem kellene, akkor meg olyan mintha nem is lenne semmi védelme. szal szerintem értelmetlen dolog. de annyi előnye azért tényleg van, hogy a használatával a népek biztonságban érzik magukat:)
Lehet, de annyiból jó, hogy korábban tele volt féregvírussal a gépem, most meg jelzi, hogy valami le akar települni és megkérdezi, hogy engedem-e.
A banki program sajnos maga egy vírus. Utálom nagyon. Hihetlen lassu és vacak... :S Nem sajnálnám, ha azzal történne valami, csak sajnos a bank csak egyet támogat, tehát nincs sok választásom...
Sziasztok! Jó éjt! Megyek én is.
Aloha!
no asszem hazamegyek. mára elég volt a melóból. meg aztán korán lesz reggel:)
gúdnájt
Elvileg arra szolgál, hogy ne másszanak be a gépemre. Nem tudom, mennyire nehezebb így. Nem ér semmit?
mondj egyetlen dolgot ami miatt fontosak és reális esély mutatkozik rá, hogy a gépeden is szükséged van rá
ez a banki szoftveresdi indoklás nevetséges. nem egy ilyen szintű tűzfal hiánya fog katasztrófát okozni. de ha mindenáron tűzfalat akarnak, akkor a router-ben lévő hardveres is éppen annyit ér egy laikus kezében, mint azok amik csak bosszantásként vannak a gépeden.
Az avast figyeli egyébként a netforgalmat. :)