Csúcsot? Hú, azok brutál áron mennek, Marci.... 2 M-ért láttam az egyiket egyszer. Canon EOS-1Ds Mark II, azt hiszem, ez volt.
ez már egy elég jó..
de nem a csúcs...
csak az hogy az eyém a kikompaktok közül ugyérzem hogy a best.. akkor már a komolyak közül is azt kéne venni.. ha már veszek akkor már a csúcsot nem?tudom, maximalista vagyok de akkor is..:D:D úgy szeretnék egy komoly gépet..:D
30 ezer? Azt hittem, 100-200 ezer... Akkor nem is olyan méregdrága. Egyszer olyat hallottam, hogy egy jó teló kb. annyiba kerül, mint egy gagyi összeteleszpókos bicikli. (20-30 e). Mi az igazság?
Van. De miben gyengék szerinted? Az én szememben azok elég komoly gépek. Persze vannak sokkal komolyabbak, kész vagyonért...
lehet hogy meg is veszem.. "csak" 30000 pénz a váz... de úgy akarom hogy vmi normális telóval együtt vegyem meg
nem tudhatod hogy nem tudnád kihasználni a tudását...
hát.. azért van különbség..
Én csak akkor vennék ilyet, ha ki is tudnám használni a gép tudását. De az én tudásomhoz elég egy 3 MP-eles, jól használható gép is. :)
én egy ilyen vázra.. egy ilyenért kibírnám gy hónapig csoki nélkül...

Szerintem ezek sem rosszak.... Nem néztem, de hasonló tudásúak lehetnek, sokkal olcsóbban.
uye? de nem mész semmire a szemezéssel.. nekem fuji s7000 is megfelelne. de ha már ilyet veszek akkor már megéri az a 35000 plusz a panasonicra
Nem aprózod el... Ez már nagyon komoly gép.
ezzel én is szemeztem 10 percet a corában.. sok sikert!